Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 30 January 2012

Kisah Hati - Kisah REMY ISHAK!

Assalammualaikum ;)

Maaflah ye, kehangatan AJL26 semalam sampai dibawa ke mimpi. Di twitter tidak perlu diulaskan lagi, pengkritik tidak bertauliah seperti sy serta "ehem" kawan-kawan yang lain sedang sibuk meberi pandangan positif kepada Najwa Latif. Kasihan.

Terhenti seketika apabila lagu Kisah Hati nyanyian Alyah didendangkan. Intro pada awalnya sy tidak faham tetapi tidak mengapa, abaikan kerana yang paling, baju Alyah adalah hasil kerja tangan Hatta Dolmat. Memang cantik! Dikejutkan lagi dengan kehadiran REMY ISHAK, mashaAllah manisnya dan sejuk mata memandang beliau ketika itu HAHA ;P

Mari kita imbas?
(Tolong kawal emosi dipenghujung gambar yang ada)














Selepas muncul Remy Ishak, tidak putus-putus tweets mengenai ini. Semua orang bagaikan histeria termasuk sy yg sedang menonton seorang diri. Kemunculan Remy Ishak yang tidak disangka itu terus menjadi kegilaan wanita seluruh dunia HEHE ;)

Isnin sy diteruskan dengan senyuman mengenangkan kehadiran yang mengejutkan, Remy Ishak di #AJL26 semalam ;)

Sy akhiri entri Isnin cargas ini dengan klip video Kisah Hati - Alyah.



gambar ihsan : TV3 Malaysia

9 komentar:

AIN MUSTAZA says:
at: 30 January 2012 09:54 said...

me too..
rasa nk jerit kuat2 bila nmpak remy kt stage..
hik3

mysara says:
at: 30 January 2012 10:27 said...

agaknyer remy ishak penambah perasa utk menang persembahan terbaik..hehe

Rilla says:
at: 30 January 2012 11:42 said...

Remy yang menang sebenarnya semalam, hahah

Oh! Abang Remy!

mizzura says:
at: 30 January 2012 12:00 said...

tau takper..bukak2 tweet n fb semua dok ckp pasal remy...tgk tv waktu kt dewan ajl mcm rmi gile shout pasal remy instead of aliyah..anw, aliyah sgt comel dan suara n persembahan curlassss..suke..

(tp suka lagi sg lui kalo menang..n suka suara yuna)

Jemput baca,
Arrowhead China Chips (Buah Ngaku)
atau
PHUKET : Destinasi berbulan madu

choclairissa @ intan marliana says:
at: 31 January 2012 14:35 said...

haha ooo patutla remi ishak keluar dlm ajl sbb die ade dlm video klip rupenye..hehe i mule2 pk apsal remi ishak bukan aaron aziz? lol :)

Adila Saidi says:
at: 31 January 2012 15:07 said...

semua pun mcm ternganga tgok remy tetibe ada kat stage :)

Dulu Gadis, Kini Mama says:
at: 1 February 2012 14:25 said...

haaaa!
memang lagi sikit nak jatuh hati dengan remy lah kan!

oshinz says:
at: 1 February 2012 17:08 said...

persalinan remy ishak sangat smart!

fika79 says:
at: 3 February 2012 09:08 said...

Ada junior aku suruh pilih antara Aaron atau Remy..aku pilih Remy..pastu dia pelik sbb dia kata Aaron handsome lagi.pastu aku kata, Remy lagi cam hero..haha

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Hornymoon

RH Hornymoon
We love to travel and have fun together. For us, hornymoon is everyday, not only on special occasions *kisses*

Tabung Gajah

Buddies

They blog on weddings

Nerdy Writer!

Nerdy Writer!
They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, Mya 4Weddingku!

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011