Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 12 February 2009

Afif Ali at Playland [20th January 2009]

Gambo diambil beberape hari sebelum p family trip kat Malacca. Haa ni la bushok Afif ku, macam kat atas tilam je die dok landing. Mak die p shopping, makcik yang kene jage, bawak p playland, maen sekali, masok sekali dalam bola2 tu. hehe (=

Die pantang nampak orang kuor, kelam kabut merangkak ke arah pintu. Pantang dengo bunyi enjin kete, die tau je org nak kuor. Tapi yang paling best sekali, suke tgk die nangis bile mak aku masok kete.... beriya2 nangis mcm org nak tinggalkan die. Ngade-ngade je tuh!!!

Tengok la baju die.... penuh ngan air lior je!!! Meleleh2 sampai Kak Long pakse die pakai bip (alas utk baby nak makan tu, takut kene baju) sebelom kuor kemane2. Kalo tak, tak sampai 10minit.... dah basah dah. Banjir sudah!!!

Tengok la keliling mulut and baju die. Abeh lencun... keje part time aku dok lap air lior die. Nasebaek la sayang manja aku. ape saje sanggup ku buat wahai Afif ku sayang~

Ecehhhh gambo ni konon nye nampak mcm die dah beso le. Mate tu nak bulat je lah! Eeeeeiiiii....... Rase mcm nak cubit2 je pipi tu. Sabaq naa.... nanti aku upload lagi gambo anak buah kesayangan ku di JB. Ok...... Cukoplah sudah perihal tentang baby kesayanganku ini.

20th January 2009, Jaya Jusco Kepong.

8 komentar:

yutat says:
at: 13 February 2009 at 14:47 said...

ingt kn baby ko td?hehe
thejut jap...jap je...
2 3 minit cmtu hahaha

hazlynda kushairi says:
at: 13 February 2009 at 15:19 said...

hahahahaa (=
takkan la baby aku
haish..........
tapi chomel rupe aku ye??
Kang ade yang jeles kang....

yutat says:
at: 13 February 2009 at 15:25 said...

haha jenjejeng hehe

hazlynda kushairi says:
at: 14 February 2009 at 12:45 said...

hahahaha
ape jeng jeng jeng?
cepat pick up yuyat ni
baguih~

yutat says:
at: 14 February 2009 at 22:38 said...

cheh...aku xkate ape2 pon ek?hehe

hazlynda kushairi says:
at: 16 February 2009 at 10:35 said...

hahahahaha
mmg le ang tak kate pape
ang taip je dek non!
haish...............
bile? kapan lagi bercanda?
karaoke jom ujung bulan?

yutat says:
at: 16 February 2009 at 11:52 said...

hehe bulan ni xleh...lari bujet..
coz...ehehehe

hazlynda kushairi says:
at: 17 February 2009 at 18:05 said...

aku tau dah jawapan nye!!!!
syabassssssssssssssssssss~
leh dating slalu ngan saya ye sayang........???

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011