Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 18 February 2009

Karaoke Session [08th February 2009]

Pada 08.02.2009 yang lepas, kiteorg 4 sekawan telah p karaoke. hehe. dari minggu ke minggu, asyik aku takde kat KL, akhirnye, dapat gak bercanda dan bermesra berasmara. At first dah taktau mane nak pergi, nak lak, area Damansara, naek muak dah aku! At last, jumpe kat BB, so, plan p karaoke. Memule sume malu nak nyanyi, tapi akhirnye.........



I love you Abg Yuyat.......... You're the best!!! hahaha =p


Waktu balek tu lak, Nana tak dapat join sebab die ade hal kat Shah Alam, hal ke datink??? hehe (= So, aku, Yutat n Wawe je la merayap kat Sg Wang. Pastu jalan-jalan terjumpe lak Bella n k'En so end up p lepak makan kat Johnny's tapi dorang join setelah kiteorg abeh makan... P shopping dlu!!! Hahaha (= Sonok gak bile lame tak jumpe, macam2 nak cerita. Last time aku jumpe dorang pon mase konvo that was ages man, May 2008. Gilak ahh....!!!

08th February 2009, Redbox Lowyat & Bukit Bintang

9 komentar:

yutat says:
at: 18 February 2009 at 16:46 said...

hish!!segan nye.....aku tngange pegang mic?oh noooooo....

hazlynda kushairi says:
at: 18 February 2009 at 17:22 said...

itu nak tunjuk kan yang
ang ade bakat terpendam
bersunggoh2 nyanyi...!!!
kapan lagi?
AFUNDI YUYAT ke 33388

yutat says:
at: 18 February 2009 at 23:16 said...

cheh..hahaha tu pon ketar2 tau...

cikwa
at: 19 February 2009 at 08:40 said...

adeii..panazz aje aku tgk xtvt korg itu...mantop siut..ada hero sorg tuh..hebat r..

yutat says:
at: 19 February 2009 at 10:07 said...

tu r...tujuan ktorg..saje kasi ko panassss hahahaa

hazlynda kushairi says:
at: 19 February 2009 at 10:15 said...

hahahahahahaaa (=
paling aku tak tahan....
YUYAT NYANYI GOYANG INUL...!!!
yuk aahhhhhhhhhh~
hahahahahhahahaaa
kiteorg yg gadis2 gelek kat depan
hahahahhahahaha LOL

yutat says:
at: 19 February 2009 at 10:42 said...

bile lak aku nyanyi lagu inul?
korg le...nyanyi2 smbil gelek
aku pemerhati je hahahahahaha

cikwa
at: 19 February 2009 at 12:42 said...

fuhhh .yutat gelek tu....yukk gerudi beb..cuci le mata ko yutat sebagai pemerhati ek..bety hebat2 pemilihan lagu korg nie ekk...fuhh bepelow aku dgr...hahahaha

yutat says:
at: 19 February 2009 at 13:13 said...

xnk....aku xnk jd cm anin,
nanti rosak ahahahaha

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011