Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 20 February 2009

Lepaking [17th February 2009]

Ini lah die Haiyyu & Faz. Kami memang gilakan jejaka di dalam hp faz tu. Bukan gilakan cinta die tapi gila utk nyakat die. hahahaaa =p Itulah the only ONE gambo die berambot panjang, gambo yang disimpan secara baek dengan Faz. Pandai Faz! Atleast kalo die bahan kami, kami leh attack die sebelum...... Nak tau gimana rupe jejake tu sekarang? Jeng jeng jeng......

Ni la die...... gambo before and after. Maaf le, gambo kurang jelas, maklum le gune hp aku yg canggeh ni. hahahaa =p Gambo mase die mude sebijik woOOoooo mcm Eman Manan. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa
Tak tahan dah kiteorg dok ngenekan Cotden.


Kiteorang sebenarnye saje je pas keje dok lepak kat Secret Recipe, Giant. Hahahaaa saje ngisi mase terlebeh. Selepas stress bekeje, bile jumpe kekwn, nak lak dapat nyakat Cotden, terhibur skit hati aku ni. Sorry Cotden, terpakse aku bagitau dunia. hahahahahaaa =p





17th February 2009, Secret Recipe

0 komentar:

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011