Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 19 February 2009

My Lesbians [1997 - forever]

Laila's Place, Cheras : Fyna, Mas, Atiq, Anida, Haiyyu, Laila & Lynda
Zety's Reception, Sentul : Haiyyu, Fyna, Anida, Lynda & Mas
Nailis Sentul : Mas, Haiyyu, Fyna, Lynda & Syiq
Ampang Park : Atiq, Faz, Haiyyu, Lynda, Laila & Fyna
Lai's Reception, Bangsar : Haiyyu, Fyna, Lynda, Syiq, Pengapit, Kay, Laila & Pengapit
Nina's Engagement, Gombak : Haiyyu, Fyna, Nina & Lynda
Laila's Place, Cheras : Haiyyu, Laila & Fyna
Faz's Place : Lynda, Fyna & Faz
In Fyna's car : Fyna & Lynda
KL Pac, Sentul : Atiq & Syiq
Haaaaa pejam celik dah hampir 20tahun persahabatan kami. Ni la sahabat sejati aku dari sekolah sampai la ke sekarang ni. Aku memang sayangkan Nina, Fyna, Laila, Haiyyu, Syiqa, Atiqah, Mas, Intan & Anida, dorang adalah kawan yang betul-betul di'label' sebagai SAHABAT SEJATI. Kami dari dulu sampai sekarang walaupun ade yang dah masuk sekolah teknik, asrama mase dulu2, sampai sekarang still keep in touch. Macamane kami kekalkan persahabatan kami? Rumah kami ade yang di Gombak, Sg Besi, Shah Alam, Rawang, Sentul dan aku di Selayang. Dalam seminggu atau 2minggu, kami mesti lepak pergi minom2 di port2 biasa kami lepak. Kekadang lepas kerja kami bercanda. It all depends. Bile duk bersama, bile terkenang zaman sekolah, rupe masing2 mase sekolah dolu2, leh pecah perut.... ade yang penah jatoh longkang la, jatoh kerusi la, ade yang kene denda la.... yang aku paling tak tahan, aku pengawas yang ditugaskan utk control kelas Dahlia... iaitu kelas geng aku. gila tul....... tapi ngan aku, komfem la ade give n take. bile time rehat, port kami bebetul kat tepi tiang bendera, makan nasi lemak pastu selalunye sebelom balek fyna akan amek order utk nasi lemak keesokan harinya sbb die yang rajin p beli kat junior kami. Haish............ kalo nak cete perihal sekolah, memang tade kesudahannye. Bile abeh sekolah, semua ke pelusok negeri2 di luor KL termasok aku but yet..... disebabkan ikatan persahabatan tu kuat sampai sekarang, kami still bersama. Satu je aku nak korang tau yang......
AKU SAYANG KAMU SEMUA.....!!!!

0 komentar:

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011