Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 25 February 2009

Rindu Si Dia *sad* [22th February 2009]

Rindunye hati ni pada si dia. Sebulan sekali je dapat dating )= Asyik sebok kat site, asyik tak dapat cuti je, dah le kene keje senin-ahad, bile la nak dapat pengganti Am? Kalo tidak mesti dapat jumpe macam dulu lg...... Tapi nak buat macamane kan? Keje tetap keje takleh campor aduk ngan personal life. Haish....... Next month baru dapat jumpe. Bile si dia dekat, terase jemu gile, ari2 jumpe ngadap die, nak kuor ngan kekwn pon susah, asyik nak berkepit je. Bile si dia berjaohan mcm ni, sorang kat sini, sorang kat selatan nun, terase sepi je hati ni. Walaupon hari2 berhubung, melalui phone je..... mane cukop.......???!!!!! Wahhhhh derita tul hati ni )=
Saya sayang kamu, sayangku (=
22nd February 2009, Terminal Putra Gombak

2 komentar:

anil lutaze says:
at: 25 February 2009 at 18:53 said...

Ahak...cube bgtau aku... bilekah si dia ni muncol...ikhlas dr aku... ;D

hazlynda kushairi says:
at: 26 February 2009 at 09:29 said...

alamak....
si dia sudah muncul tahun 2006
tapi mase tu aku setia sama yang seorang lagi
kemudian cinta berputik tahun lepas
hahahaaa muncul dlm screen teknologi canggeh ni thn ni
jeng.... jeng.... jeng....
hehehe jujur dr aku (=

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011