Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 3 March 2009

A Night in Shah Alam with the GILAKS [27th February 2009]

Jumaat lepas, pas keje aku teros drive nun ke Shah Alam. Lame gile tak jejak sini since aku grad, that was May 2008. Kire lame la jugak. Haha ade ape dgn Shah Alam? Sudah-sudahlah bile dah abeh blajo tu, tapi ade lagi 3org sahabat aku yang maseh dok kat Shah Alam, jadi 'yang ini' takleh dilupakan. Doranglah sahabat susah senang suke duka aku. Dalam gambo ni nampak ramai tapi tu kekwn di luor kawan uitm. haha =p
Inilah dia aktiviti malam tu, selepas makan kat uptown, kami dok maen card, bukan berjudi tapi berhibur. Ade je idea si Lee, best jugak, layan je la.... Haha (= Sumtin new to play kan.... best gak idea Lee ni, adakala leh dipakai lah. Haha adakala, out of topic pon ade... klako tul Lee ni.




Dalam pada kami sume ngah sebok maen card.... Pakcik ni pulok dok sebok bace comic!!! Aduihhhhh~ Layankan aje si 'brek kona kanan' ni.... Haaaa nak tau nape aku gune istilah tu? Tanye la Yuyat sendri!!! Die Wawa n Wid je yang tau ape istilah BREK KONA KANAN!!!

Haaaa kepada sesape yang mengenali cik Widayu ni.... ni la gambaq latest die ngan BRACES die!!! hahahaha dulu ang kutuk aku, skang rasekan!!! hahahahaa =p

Permainan diteroskan sehingga lewat malam.




27th February 2009, Section 7 Shah Alam

5 komentar:

anil lutaze says:
at: 4 March 2009 at 20:51 said...

sonoknye....tp lama btol ko bet x gi shah alam... sejak meninggalkannya..aku ada beberapa kali jugak pegi...hanya untuk makan nasi kandar hakim serta ayam madunya...horror sunggoh!!!!

yutat says:
at: 5 March 2009 at 08:12 said...

huhu...nanti turun s.alm jom jln2 lg tau...ari tu xjln2 abis lg hehe

Anonymous
at: 6 March 2009 at 23:38 said...

best kan tat nite..
semua tido dah mcm ape entah..
ill miss tat time..
after tis dah x leh dah nk wat mcm tu..
-MarYam-

hazlynda kushairi says:
at: 10 March 2009 at 11:17 said...

hehehe
si chomel maryam~
we still ahve time like this
nanti kite lepak bersame
ye ye ye
dan kali ni pastikan sanie
tido bawah!!!!

yutat says:
at: 13 March 2009 at 15:21 said...

siot?ade gak ayat break kona kanan?
hahahaha

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011