Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Saturday, 4 April 2009

Sepetang di Tupai-Tupai








Last nite, after work, sume menderus teros ke Tupai-Tupai. Wahhhh sume ahli anggota ade kecuali Intan, Haiyyu n Faz. Cian Faz, she's the earliest among the rest, TEPAT kul 6 die dah sampai.... but the rest around 8 baru sampai termasok aku. At last, Faz balek sudeh. Sorry Faz! Kite akan sentiase lepak makan minom fufu k? Syiqa yang ajak sume kekwn gather since die akan berangkat ke tanah suci next 2weeks 16.04.2009. Kami mendoakan ko selamat pergi dan balek. Tolong doakan jodoh kami yang maseh single mingle cepat ye? hehe *gatal* Sonok bile dapat gather balek...... ni la saat2 yang aku paling suke!!! Ni lah kekawan dari dulu belajar satu sekolah, membesar sesame, dapat didikan sesame, kejar ilmu n cita-cita sesame hingga sumenye dah berjaya. PUAN CHEW, we all tak keje kilang ok?? WE STILL SURVIVE IN THIS WORLD WITH THE DREAMS IN OUR HANDS. kami taklah secikai mane yg guru disiplin kami sangke kan. mmg kat sekolah dalam geng nasi lemak tepi tiang bendera tapi alhamdulillah sumenye dah berjaya. amin.
To LAI, CONGRATULATIONS sayang! Dah nak jadi aunty dah kami ni.
To NINA & INTAN, CONGRATULATIONS! Dah nak kawen dah kekwn (=
To SYIKAH, Selamat menjalani ibadah, semoga selamat sampai n kembali. Doa2kan la utk kekwn same ye?
Finally, to ALL : AKU SAYANG KAMU!
Tupai-Tupai, 03rd April 2009

2 komentar:

anil lutaze says:
at: 4 April 2009 at 14:49 said...

ihik...ko nmpk plg muda among all... ;P

hazlynda kushairi says:
at: 5 April 2009 at 11:28 said...

eh eh eh.............
thank you (=
awek mude gitu~
hikhikhik
terharu lak aku bile ang bilang gini kat aku (=

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011