Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 11 June 2009

BUCH Bowling Team [28th May 2009]


Ujung bulan May aritu, walaupon aku dah terkeluar dari family Berjaya, mereka maseh perlukan aku utk team bowling. Hua hua hua. Kire hebat jugaklah aku ni walaupon takde latihan. hahaha (= Tapi kalau ade pertandingan karaoke ke, jangan lupe lirik ke, anak wayang ke, confirm aku org pertama yang nak queue!!! Aku mmg sukeeeeeeeeeeeeeeeeee sgt melalak. Kekwn pon tau itu feveret aku. So, untuk kali ni, aku salah seorang team yang kedua terhebat dari belakang mewakili team aku. hahaha. Staff + student maaa.... Staff dlm team aku hanya aku and Aishah. Staff mmg terror. Asyik strike je!!! Yang tak training students-students. hahaha tak baek la. Yang paling penting, kene ade team work!!! Or else.... longkang la jawapnye. Betul tak?

28th May 2009, Ampang Bowl Berjaya Times Square.

0 komentar:

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011