Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 8 June 2009

Finally we got it!

Hearts On Fire Diamond
How do you recognize perfection? Perfection that makes the heart beat faster, that beckons you from across the room. Like love at first sight, sometimes you just know it when you see it.
Hearts On Fire captures that feeling and presents it to you in a diamond like no other, for the person like no other. A diamond cut and polished at 100X magnification, 10 times the industry standard.
But The World's Most Perfectly Cut Diamond® is not for everyone. Hearts On Fire is for those who expect more, and give more in return.
For those who want to say more.
For those who live intensely, and love intensely.
Exceptional. Without exception.
A rare standard of quality. Craftsmanship that borders on obsession. A diamond unlike any other in the world.
The true beauty of a diamond lies in its uniqueness. Every diamond has its individual splendor and strengths.
With its superior cut, a Hearts On Fire diamond is further distinguished by a breathtaking brilliance, and an intensity that says what words cannot.
Hearts On Fire specializes in two exceptional diamond cuts – Hearts On Fire and Dream. Both are extraordinary in their own ways.
Light enters the diamond.
WihuUuu selepas penat menjelajahi kedai-kedai emas and diamond di seluruh Lembah Klang, akhirnya kami dah jumpe our perfect engagement ring! Sambil jalan-jalan cari kaen lace kat Jalan Tuanku Rahman, kami singgah Semua House, ade Habib Jewels, memang rambang mata but to get the perfect one, memang susah nak cari. Kalau boleh biorlah pertunangan sekali seumur hidup kita. Si dia bersetuju dgn citarasa cik hazlynda. phew~ tak perlulah kite merayap merata tempat, lagipon semua bentuk design lebih kurang sahaja cume qualitynye yang berlaenan. Untuk cincin pertunangan nanti, kami telah memilih hearts on fire diamond (= Walaupon harganya agak-agaklah juga tapi aku tersenyum riang sbb tak sangka Si Dia sanggup belikan walaupon untuk pertunangan (= Gambaran di atas, lebeh kurang je la, saling tak tumpah macam kami beli. Alhamdulillah, dah selesai misi mencari cincin pertunangan. Selebehnye tinggal kaen songket, kaen lace dan kaen baju untuk dihantar yang akan dicari dalam minggu ini sbb end of this month dah kene bagi Aunty jue utk hantaran. Hatiku riang dan senyum seorangan. Thank you so much ek En Razmie! Kaseh sayangmu dikenang (=

2 komentar:

Yushards says:
at: 10 June 2009 at 13:09 said...

congrats lynda!!

hazlynda kushairi says:
at: 10 June 2009 at 13:45 said...

eh eh eh.....
blom lagi la kakak.
btw, thanks darling!

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011