Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Sunday, 21 June 2009

Happy Father's Day!!!




Happy Father's Day to all the fathers in the world. Eventho aku tidak berbapa tapi it's ok, hazlynda, you still can celebrate with your uncles. So, hari ini, kami ke The Legend Hotel untuk Weekend Hi-Tea in collabration of Father's Day. We celebrated 2 fathers...... Pak Ap and also Abg Zaini. At first, as usual, family rapat pasti celebrate everything together tapi Atam couldn't make it since Aila has her last day dance class today before the show next week. Hurm..... Maybe next time ek Atam?

Weekend Hi-Tea ni hosted by Mama kali ini hehe (= Memang Mama bilang dia nak belanja, so, let's go mama! Memang happy ek ade abah tapi nak buat camne, lagipon aku dah biasa hidup dengan mama aku je. She's my everything. She's my Mom and she's my Dad!! The bestest superb Mom i have!! Ape-ape pon, Happy Father's Day to my dearest father En Kushairi (= Mana la tau kan tetibe abahku bace blog ni ek?

Di-Atas Brasserie, The Legend Hotel

0 komentar:

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011