Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 12 June 2009

My Bestfren's Wedding [30th May 2009]


CONGRATULATIONS SAYANG!!!


As a part of the family members yang bersama-sama membesar dan membiak bersama, we are so happy for you! Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat Kak Long! We LOVE you (=





Akhirnya....... Cik Ezlina kite sudah bergelar PUAN EZLINA dan statusnya dari single ke it's complicate ke in a relationship ke engaged dan akhirnya married. Im so happy for you dear! Babe, best friend aku dah kawen. Best friend yang sesame cari ilmu, sesame kene marah ngan Puan Sri, sesame tiru Add Maths akhirnya dah jadi milik org....... Wawawaaaaaaa~ Pasni aku dah takleh nak ngadu or nangis kat shoulder ko, terpakselah aku tumpang shoulder abg ko, En Bai. hahahaha =p Babe, terase gak kehilangan best friend tapi as long as kamu happy, aku lagi happy. En Abu, sila jage kakak saya dengan baik ek? I wish you the best in life!!! Pasni, dah pindah Shah Alam, jangan lupe aku ek? Sila keep in touch. Aku dah tak larat nak touch screen kamu lagi. Babe, gonna miss you!!!


Pada malam sebelum berlangsngnya kami segerombolan telah pergi bertandang ke rumah Ezlina yang walaupon sudah hampir kul 12 pon, maseh terase kehangatan kenduri esok hari. Meriah sangat!!! Kebetulan, dalam hari yang sama, salah seorang daripada geng mase sekolah lagi seorang, Cik Intan pon berlangsung majlisnya di Dewan Perdana Keramat. Selepas ke Majlis akad nikah Intan, kami bergegas ke umah Nina. Esok aku akan update entri untuk majlis akad nikah Intan ek? Aku tak berkesempatan ke majlis resepsi Intan pada malam esoknya kerna aku haros menemani bondaku ke majlis sambutan hari guru bersama PIBG.


Waaahhhh.....!!! Seronok kekwn semuanya dah berkeluarga. Next year Fzleen pula. Btw, Laila, yang first kawen di dalam gengkami telah berbadan dua. Congrats Laila!!!! Tak lama lagi, kami akan jadi Aunty!!! Terase umor ni makin meningkat. Terase jugak keinsafan dalam diri ni. Sampai bile nak begini kan? Aku haros berubah!!! Tapi yang paling aku tak sabar, jap lagi si dia akan tiba di KL dan minggu ni kami nak sambong membeli belah ape yang belom dibeli. Seronoknya boleh dating....!!!! YahoOooOoooooooooo *cinta berputik*

2 komentar:

anil lutaze says:
at: 12 June 2009 at 01:00 said...

waaa...kena dgn mood aku ni...

bett...ko jgn x muncol d hri wed aku nnti tau..

wei....ko dh bg aku adress ke?????

hazlynda kushairi says:
at: 13 June 2009 at 20:51 said...

belom la sayang....
wedding kamu next week kan?
kat johor ek?
kalo tade ape2 halangan,
insyaAllah aku pasti dtg...!!!!

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011