Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 17 September 2009

ramadhan with love

ramadhan kali ini memberi seribu satu erti pada aku. al-maklum la... sebelum ni kami sambut ramadhan dan aidilfitri sebagai pasangan berkaseh. tahun ni special skit, kami sambut sebagai tunangan org! wahh... gembira rasa di hati. sejak dah bertunang, lebeh banyak mase yang dapat diluangkan. agaknya, boss mengerti kot perasaan en razmie =)
masa awal sambut ramadhan kami berbuka di Nailis Place tapi bukaan berdua tapi bersama teman-teman laen. then en razmie turun KL lagi tapi berbuka ngan family pula. haish! tiada chance untuk berbuka berdua.... terpaksalah hajat dihati ditunda sehingga die start cuti raya iaitu semalam. memang tak sabar menunggu kepulangannya!
akhirnya, semlm kami dapat berbuka berdua setelah dia selamat tiba dari JB sebelum pulang ke Gemas. seperti biasa la, en razmie haroslah punch card dulu di KL hehe =) pada mulanya kami plan nak berbuka di Jack's Place tapi tetibe kami terasa nak berbuka di Like No Place Else! hehe keduanya teringin nak makan volcano tuh. owh sedapnya! sungguhpun aku kurang sehat, demam lagi!, tapi tetap nak berbuka berdua. sebelum die pulang, inilah peluangnya. peluang yang ada, digunakan sebaik mungkin untuk menghabiskan masa bersama, shopping? kami telah shopping di waktu merdeka, awal-awal pasti tak crowded! bencinya kalo sesak sangat!

3 komentar:

yutat says:
at: 18 September 2009 at 08:05 said...

wah2..bahgia ek skng ni hehehehe

hazlynda kushairi says:
at: 18 September 2009 at 15:18 said...

alhamdulillah.
dah jumpe kebahagiaan (=

FareeZan says:
at: 23 September 2009 at 15:39 said...

alhmdulillah.ini lyndala yutat bukan betty lagi.kankankan?

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011