Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 27 October 2009

i'm a teacher owh tutor!

i know it sounds really poyo! entry kali ini aku pon taktau napa aku tetiba tergerak hati untuk tulis mengenai pengalaman pertama aku sebagai seorang pendidik. haha. im almost drop to tears! laughing all the way thinking of my current carrier. Ya Allah, how can i be an educator? anyone who can answer my question? i know, people will say "because your mother is a teacher!" duhhh....!!!! mak cekgu, anak haros jadi cekgu jugak ke? that was my thought when i was 18yrs old. almost everyone ask me to be a teacher. satu pekerjaan yang sangat mulia dan dedikasi. oh no! i wanna be a well-known architect (bbullshit! u didnt fulfill ur dream hazlynda!) and i end up doing graphic design.

why graphic design? good question! this is because..... i felt it is so much fun in colors. i looooooooooooove colors! i hate drawing but i love to design eventho i know that my design is not as perfect like the exprience and well-known designers (atleast i've tried!) after graduated from UiTM Shah Alam, my first working experience as a customer advisor at the British Council. Why there? Its a cool working at a cool place with cool people around you. trust me, the best place ever. Sebenarnya, aku sudah 3 tahun kot bekerja ngan British Council, berada di dalam 3 departments berbeza. Selepas itu bermula kerjayaku di Berjaya tapi 6 bulan je kot? aku bercita-cita nak beli Mazda 6 bile masok Berjaya, al-maklum lah Bermaz kan under Berjaya, dgn harapan dpt staff rate. Secara jujurnye, aku suke keje di Berjaya sbb benefits Berjaya but NOT the environment! Once i left Berjaya, Ya Allah, bahagia dan terasa release sangat dari sane. Tuhan saja yang tau perasaan aku macamane.
Bermulalah episode aku di UTAR Petaling Jaya dan Kampar...............
with one of my closest buddies, Ms Suhaila.
we've been studying since 2002 - 2007 and now we work under one roof!

this is our tutorial room in Kampar.

siyes babe, kamus kat kampar memang cantek! *kagum*

6 komentar:

yutat says:
at: 28 October 2009 at 17:31 said...

haha tringat itm sri iskandar je!!hehe rase cm nk je singgh time blk kg hujung minggu ni

etHEL says:
at: 28 October 2009 at 18:59 said...

Ms LyndaaaAAAA... I tak paham la pasal designing... Boleh tak tutor dgn I... Muahahaha....

hazlynda kushairi says:
at: 28 October 2009 at 22:49 said...

//yutat
betul weh....
aku pon ade kale
bile borak ngan sue
mesti rindukan sri iskandar
jom rewind? ejan pon ajak rewind.

//ethel
KHAkHAkhKahKAHa
ape yang u tak paham?
u need tutorial class huh?
u lagi terror dr i maa~

dialicious says:
at: 2 November 2009 at 12:13 said...

wah..terernye..tolong design my blog layout pls..haha..
i pun anak cekgu!huhuhu

sophisticated bridezilla says:
at: 25 March 2010 at 00:00 said...

diah, u pon anak cekgu ke?
lahhh ai baru pasan u comment sini
hehehehe lejis i nih.
eh, boley je i tolong designkan
my pleasure babe~

sophisticated bridezilla says:
at: 25 March 2010 at 00:01 said...

diah, u pon anak cekgu ke?
lahhh ai baru pasan u comment sini
hehehehe lejis i nih.
eh, boley je i tolong designkan
my pleasure babe~

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011