Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Saturday, 17 October 2009

hurm?

fikiranku semalam.....




fikiranku kini dan ketika ini.....


saat dan ketika ini, otak aku sudah tidak boleh menerima ape-ape input lagi. aarrgghhhh......!!!!! Kepala makin kusut bangat ni, hari Isnin dah nak start mengajor, boleh ke ni takpe persediaan? Hari ini dan esok, sebok bangat dengan open house + diwali. Sudah-sudahlah tu Hazlynda, masa untuk bekerja. Macamane dgn kerja-kerja aku ni? Siapa yang nak tolong aku buat? Memang dah tak boleh nak difikirkan lagi. Ingatkan senang jadi tutor rupanye tak semudah itu... Banyak perkara yang haros difikirkan. Bukan senang menjadi seorang pendidik. Apa yang lebih merunsengkan aku adalah evaluation students terhadap aku setiap hujung semester, bagaimana? Runsengnye memikirkan.....

design brief?
work plan?
assignment guideline?
method of evaluation?
grade allocations?
binggungkan?

4 komentar:

anil lutaze says:
at: 18 October 2009 at 15:06 said...

hahahahahaha...aku dah x menerima jenis2an term2 itu lg..serious beb mcm aku blaja blik...haha...apa2 pon tahniah buat ko

hazlynda kushairi says:
at: 18 October 2009 at 21:10 said...

hahahahhahahahaha
tau takpe........
takmo tahniah lagi babe
wish me luck!

*blur gilak*
memang tido je pas nih~

FareeZan says:
at: 20 October 2009 at 11:28 said...

ala ko ni buat2 confident sudah.. ank murid mesti dengo jeh ko ckp ape hehe.

hazlynda kushairi says:
at: 22 October 2009 at 00:40 said...

kAHkAHkHAkhAKha
aku konfiden je pon
takpe-takpe......
berbekalkan experience yang ade
insyaAllah cukop kot~

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011