Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 16 November 2009

2.0.0.9.7.8.8.9.1.1

Alhamdulillah. Akhirnye berkat kesabaran aku dapat gak sambong master. yabedabeduuUuu!!! paling best lagi, Suhaila selaku senior aku walaupon mase UiTM Perak & Shah Alam kami satu bagde dan buat aktiviti gile sesame! tidak lupa kepada abg artis, En Acap & En Sodin, yang bakal menjadi classmate aku lagi utk semester akan datang! yang penting teamwork!! hahaha =p Owh, lupe lak pada Cik Aween, budak photo yang juga bakal menjadi classmate aku. Haha (= Sonok ade geng! Nape aku sambong master? Yang pasti bukan untuk menunjuk atau challenge sape mendapat pendidikan paling tinggi dalam family. haha (= Memang buat aku ketawe! Aku sendiri tak menyangka yang aku akan belajar hingga ke tahap ini. Seharosnya kerana, salah satu REQUIREMENT dalam contract UTAR which is,
AKU HARUS SAMBONG MASTER AFTER 3 MONTHS JOINING THE UNIVERSITY. and now, aku sudah 4 bulan di UTAR. debushhhh...!!!!
Nak taknak, aku haros jugak sambong ok? hurm..... bukan terpakse tapi aku redha sekurang-kurangnye i can go one step higher. Jangan belajar kerana terpakse Hazlynda, belajar dengan ikhlas dan hati terbuka. Aku bersyukur kerana maseh ade kawan-kawan yang seangkatan turut serta. Menambahkan keexcitedkan aku! Itu je. Memang sampai sekarang aku maseh tak percaya yang aku sambong belajar? Oh tidak!!! Memang profession ini yang aku mahukan tapi nape cepat sgt nak sambong? maseh terase tsunami di waktu diploma dan degree. Aduyai~
Wish me luck!!!

5 komentar:

yutat says:
at: 17 November 2009 at 08:48 said...

go....go...bet2...hehe

anil lutaze says:
at: 17 November 2009 at 10:55 said...

pehh.....hebatlah....otakmu masih kental dan jiwa raga masih tegar dan gigih...all d best!!

hazlynda kushairi says:
at: 17 November 2009 at 15:05 said...

yutat :
cume takde teman utk buat work sesame n lepak mapley mcm dulu )=

anil :
kHAkhAkhKAhKAHkHKAha
terpakse tapi redha
kene terima ngan hati terbuke
or else, ilmu tak masok
demi kewanganku weeee
thanks babe!

FareeZan says:
at: 17 November 2009 at 18:05 said...

ala aku? hurmm.. .xpe kasik kwn2 jln dulu.silakan.semoga berjaya kwn2.nanti jd senior aku leh mtk tlg hehe (asal agak skema?)

hazlynda kushairi says:
at: 17 November 2009 at 20:47 said...

ko mmg skema pon!
takde takde......
kali ni takde last minit
buatt keje kat toilet weh!!
KAhkAHkHAkhKHAa

aku n aween senior ko
suhailaz super senior (kelas!)

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011