Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 23 November 2009

boleh bantu saya?

Entri kali ini aku memerlukan khidmat saudara-saudari sekeliling, adakah saudara serta saudari tahu dimana-mana rumah (brand new) for sale? Aku sedang mencari rumah untuk berteduh. Tidak lagi menetap di Selayang, akan berpindah di rumah sewa serta rumah Selayang akan disewakan di atas sebab-sebab tertentu. Oleh yang demikian, aku sedang berusaha mencari rumah untuk didiami selamanya. Preferably, landed house - terrace single or double storey sebab kalo condo/apartment sukar untuk nendaku yang akan tinggal bersama. Jika kalian tahu dimana (hanya di Kuala Lumpur dan Selangor sahaja ek) dan rate rumah itu, sila tinggalkan pesanan? Terima kaseh in advance (=

4 komentar:

anil lutaze says:
at: 25 November 2009 at 17:17 said...

alamak..aku pon maseh mencari...mari masing-masing sesama tulun

hazlynda kushairi says:
at: 25 November 2009 at 22:06 said...

hehe babe,
masalah yang same!
nanti aku bilang rate nye ek?

so far.....
aku tgk kat rawang je.
cantek bgt! tapi mcm jaoh.
try tgk kt www.glomac.com.my

fareezan says:
at: 27 November 2009 at 11:28 said...

mai aih ko nk dok rawang? sane mmg cantek tapi xjauh ke mak ko nk ulang alik?

nak lg jauh ty la aus dia kan keje ngan cine kontrak buat rumah haha. tapi kat epo la sanggup?

hazlynda kushairi says:
at: 28 November 2009 at 00:33 said...

bejan, ipoh takmo le~
eh...... ko jgn taktau
mama n maktok aku
kalo JB ok je....
aku? lagi laaaa ok sgt!
tapi tu la.... kerjaya?
hurm~
bingung weh carik umah )=
dok numpang je laaa aku nih~

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011