Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 30 December 2009

Avatar - mmg berbaloi

Saje je update sebab dah taktau nak cete ape ek? Yelah... towards twentyten, macam-macam nak cete bile new year, so ujung tahun 2009 ni, kite simpan saving skit ok? hehe. Kali ini, si dia mendapat cuti yg panjang sbb selalunye takleh cuti (ahad pon keje ok?) haish! alhamdulillah. cuti dr 24 - 28 Dec 2009. Lame tuh! So, seperti biase, die akan pulang ke kampong halaman beliau dah seterosnye punch card di KL hehe wajib dilakukan sejak perkenalan. Weekend yang sgt best bagi beliau (dan aku) sbb akhirnya die dapat notebook serta camera utk dirinya sempene twentyten yg bakal menjelma. Aku? hurm..... tunggu bonus bulan 2 baru dpt )=
On Monday, kami decide nak tgk 2 movie straight in a row sbb saturday n sunday dah full smp ke screen depan. At last, dapat tengok Avatar and Sherlock Holmes kat GSC Berjaya Times Square sbb aku ingat nak jumpe rakan sepejabatku mase keje di Berjaya tapi malangnye tidak berkesempatan kerna aku dr ofce jam 12.30 dan teros ke BTS utk lunch and catch up utk movie at 2.30. Malam itu, die sudah mau pulang. Kepulangan si dia kali ini menyedihkan aku sebab aku rasa bersalah - aku telah menyakiti hatinya secara tidak langsung. Im sorry sayang.


Very Thai di LG Berjaya Times Square


Sherlock Holmes, oklah - not bad
Avatar - the best movie towards the end of 2009
(atleast ade gak cete yg best before twentyten)

2 komentar:

anil lutaze says:
at: 31 December 2009 at 16:53 said...

aku kan...kan...kan...tgk criter tu mmg kagom dgn cgi dia...tp aku tak suka stroyline dia lah...memanipulasikan manusia....sorri...dan aku rasa aku sorg je dlm dunia tak brp kagum dgn criter ni...padahal tgk kt platinum suite uhkk...jgn belasah aku...

hazlynda kushairi says:
at: 3 January 2010 at 21:52 said...

KEhKehKehKEh
mane leh aku belasah tok guru
aku perlukan pendpt ko one day
KHkhakhKAh haros syg ko nok!
haaaaaaaaaaa............
maybe thruout the year 2009,
avatar yg smooth kot
eventho aku suke bgt maa twilight series. hehe (=

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011