Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Saturday, 23 January 2010

make a wish


HAPPY BIRTHDAY CIK LYNDA!!

Bismillahirahmannirahim. Alhamdulillah sy diberi peluang untuk meniup lilin sekali lagi hari ini. Sy tidak pasti apakah sy maseh boleh menikmati keindahan alam maya ini. Cuma Allah saja yang menentukan segalanya. Maafkanlah segala kesilapan sy. Genaplah usia sy 26thn hari ini. Makin sesak sy rasakan. Hannya al-fatihah sy pinta sebagai hadiah agar hadiah kalian ini mendoakan agar sy dapat hidup lebih lama dan bisa menikmati keindahan ini pada tahun hadapan. Amin.

7 komentar:

AmyMizzunderstood says:
at: 25 January 2010 at 10:52 said...

Happy Birthday babe...semoga panjang umur..murah rezeki..amin

hazlynda kushairi says:
at: 26 January 2010 at 11:35 said...

thanks babe. amin (=

anil lutaze says:
at: 28 January 2010 at 01:59 said...

happy belated birthday babe...wish kt twitter pon dikira kan

hazlynda kushairi says:
at: 28 January 2010 at 10:57 said...

hehe boleh kak anelan (=
thanks babe.
actually, aku dh lame tak post entry
busy loh )=

FareeZan says:
at: 28 January 2010 at 19:19 said...

eh aku dh wishkan?hehe

ble nk opn table nie?

hazlynda kushairi says:
at: 28 January 2010 at 22:13 said...

@bejan
ko tak wish lagi okeh?
nak hadiah............

tunggu ajewen dpt bonus
die suh die open table
ajewen + ajewan + sue
warge kaya minggu depan!

FareeZan says:
at: 30 January 2010 at 18:26 said...

oh.patutla dia mcm nk lupakan aku mg dpn.nk kene ni

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011