Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 1 January 2010

wishlist for twenty-ten!

Welcome 2010, its good to see you eventho i've started my day with a terrible pain and a minor surgery on my gums n tooth. Aku sendiri pon tidak menyangka, aku ingat gigi berlubang, Segeralah ke clinic yang biase ku pergi di Ampang - MyDentist@Ampang. Sudahlah bangunnye pon lambat harini jam 10 then teros p settle bill dan segala hutang piutang yang aku tanggung. haish! After jumaat, aku pon ke Ampang utk selesaikan masalah kesaketan yang berdenyut-denyut, sengal dan sebal dlm mulot ni. Selesai x-ray rupenye..... bekas tampal dah terbukak skit, sisa makanan dah mencerobohi masok menyebabkan akar (nerves) dalam bernanah dan bengkak. uuuuiiiiiiii sangat seram! gigi gerahan bongsu pula tumbuh 45 darjah - kebiasaan 90 darjah tumbuh straight, yang ini syok sendiri slunting skit. ouh! sangat sebal rasenye. itu episod laen ek, selesaikan episode pembedahan ini dulu. Hari Selasa aku haros datang semula untuk minor surgery sebab sekarang bengkak, takleh buat (alhamdulillah - sekurang-kurangnye aku leh bersedia hehe)


Let's move on to wishlistku for twenty-ten!


1. Berkahwin sebelom umor 27 (haros ok?)


2. Kumpul duet sekurang-kurangnya 20k untuk majlis resepsi akan datang


3. Mulakan research serta kumpulkan quotation walaupon resepsi awal 2011.


4. Sila tamatkan masters disember 2011 - thesis tu start pikirkan ok?


5. Please do not skip classes. u paid for them ok?


6. Less facebook, less twitter, less bloggy, less netlog.


7. Kawal nafsu shopping anda cik hazlynda - buy things that u need the most.


8. Dun stare at the word "sale" or u'll be regret for not saving your money!


9. Start planning your monthly budget again.


10. Plan ur wedding!


Any add-ons, i will. For now, ini je yang dapat difikirkan dengan keadaan gigi gusi saket. ouh! Hopefully permulaan yang buruk ini akan berakhir dengan satu pengakhiran yang sangat sweet!

0 komentar:

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011