Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Sunday, 28 February 2010

Happy E-day Syara!

Owh yes, its my second cousin e-day in collabration of her father's birthday *shuwit* Sebenarnye nothing much im gonna write tonyte cume nak share ngan kalian semua. Hantaran sy digubah oleh ibu beliau dan majlis e-day beliau pon, ibunya berusaha keras utk menghasilkan hantaran paling cantek buat anak gadis sulongnye ini. For those UiTMians mebe pernah nampak beliau sbb kebetulan kami menuntut di UiTM Perak dan Shah Alam. Kebetulan okeh kebetulan!

E-day beliau dijalankan sebelum Zuhor dan akhirnya, alhamdulillah, disunting oleh jejaka idaman beliau sejak dibangku cafe UiTM Perak lagi *hehe* Tiap malam dating. InsyaAllah majlis resepsi akan dilangsungkan pada Julai 2010. Erk..... date sy dah lupe. Theme utk E-day beliau adalah purple *her favourite color, i guess*


cantek centerpiece tu kan? hasil tangan ibu beliau


Inilah second kazen ai, Syara Jamil (=


hantaran beliau - sebenarnye 7 tapi sy lupe lg 1. ampon!



Alhamdulillah. Selamat semuanya. W-day is coming up next.


Happy E-day Syara *wink* Selamat Bertunang

4 komentar:

FareeZan says:
at: 1 March 2010 at 11:10 said...

cntek oi kaler nie.tetibe hati aku jd kelembutan sket tgk kaler ni auwww~

sophisticated bridezilla says:
at: 1 March 2010 at 12:50 said...

BEJAN :
a'ah weh.... lembut purple die.
tak garang tapi ko kene tgk carpet
purple yang cantek n garang :)
ko kenal syara kan kan kan?

anil lutaze says:
at: 1 March 2010 at 15:01 said...

jgn kate die kwen dulu dari ko..

sophisticated bridezilla says:
at: 1 March 2010 at 20:47 said...

ANIL :
kompem nok kompem! die kawen dulu haha. takpe weh, tunangan ade sini. aku ni haaa bertangguh sbb tunangan takde sini :(

**advantage- aku dapat simpan lebeh duet haha =p

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011