Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 12 February 2010

kipas lace pulak?

Okeh, sudah-sudah tentang payung lacey macy grey pujaan hati kalbu b2b tu ek? Hehe entry kali ni pulak, sy nak upload mengenai kipas lace - yang boleh digunakan untuk kipas pengantin kat pelamin nanti. Memandangkan semua nak berlace. Ape salahnye? Cume sy rase kite kene tambahkan sikit aksesori atau bahan untk menampakkan ianya utk wedding purposes, or else (bg sy) nampak macam simple sangat. Tak salah sy kat Uluwatu, the Curve ade jual kipas lace gak tapi harge? Sy tak pasti. Lupe nak tgk sbb dok sebok sgt ngan payung lace :)

Pada pendapat sy, sesuatu yang menarek kalo kite dapat mengunnakan semuanya lace bagi wedding kite. Satu idea yang macam menarek utk sy :) Lets take a look around, payung lace, kipas lace, baju nikah + baju resepsi pon lace, langsir lace, cadar lace, gift for guests pon made from lace, pendek kate and senang cete, semuanye lace! Wahhhh nampak macam sangat soft - feminine, sweet! Macam ade sesuatu menarek tentang lace nih tapi sy pon tak pasti. Andai kata sy berhajat untuk membuat segale persediaan dengan menggunakan perkhidmatan lace, cantik ke? Lagipon, persediaan ongkos pon haros tebal skit, kamu ingat lace murah ke cek hazlynda?


Sweet sangat tengok kipas lace ni dengan si pemakai baju lace.
Macam ade daya tarikan magnetik yang kuat dlm diri ni.



Kipas lace yang menawan hati dinda. tapi secare jujur, sy rase kene buat sesuatu ngan kipas ni. Nampak sangat kosong. Ape yang kite nak add-on kat kipas ni ek supaye nampak ala-ala kipas wedding?


..............................................
pictures taken from abg gugel :)


9 komentar:

NahWaL says:
at: 13 February 2010 at 01:51 said...

babe, tantikk!! ko beli, pastu ko tampal2 bulu2 feathers wana puteh. santek tau!! nampak sket besao, pastu ada gakla angin2 tu bila kipas. LOL.

♥♥relyza♥♥ says:
at: 13 February 2010 at 10:31 said...

wah! sure wed theme lynda nnt LACE
ekekeke
nice beb...jarang dibuat org.

hanim says:
at: 13 February 2010 at 10:58 said...

lace, lace dan lace lagi.. sgt suuwiit!! :)

Nurulhuda|Adlie says:
at: 13 February 2010 at 16:17 said...

lynda, ko buat la wei lace as a theme, cantek wei, simple but sweet.. LOL (lol sana sini mcm nawal) haha keje nak tease dia je kan....

sophisticated bridezilla says:
at: 13 February 2010 at 20:17 said...

NAWAL :
tu la babe, aku rase pon idea yg bijak lagi bijaksana menggunakan feathers and a lil' bit of flowers kat pemegang - nak gak geli2. hik~

RELYZA :
KAhKahAKHAKaa jgn buat stetmen lagi babe. nak kene buat kire2. mmg best tapi ongkosnya? aduyai~ help me >.<

HANIM :
hehehe tu la babe, asyik lace je. dah macam pengusaha lovely lace lak. hahaha leh bukak kedai nih (=

HUDA :
nok, lace as a theme? aduyai, kene pikir 66x.simple and sweet tapi... hehe kene pertimbangkan ongkosnye. LOL = hihi aku pon dah terikut! hakHAKAHAha =p kejis~

Nad Nazira says:
at: 17 February 2010 at 18:30 said...

lace memang sangat sweettttt..lacey theme? what good idea. tak pernah tgk lagi..so english.. :)

syanaim says:
at: 18 February 2010 at 16:14 said...

::babe..mana nak dpt kipas ni?mahal x?::

sophisticated bridezilla says:
at: 18 February 2010 at 18:28 said...

NAD :
a'ah so english but then mesti gunakan banyak duet nih. tapikan theme lace nih sangat shuwit~

NASHA :
babe, aku ade nampak kat uluwatu curve tapi tak sure bape nok. nanti kalo aku p sane lagi, aku sebeikan okeh?

ZARA says:
at: 20 February 2010 at 11:23 said...

Hello Lynda,

just encountered ur blog. :) I like the lace fan. Was thinking to use it as well for my wedding favors. :) hikhik.

Nice blog btw.

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011