Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 25 February 2010

Nadiku

Sumtin to share. Sumtin to hear. Sumtin not to regret. Aduih! Jatoh cinta ngan viddy nih la. A friend of mine posted this link @fesbok, so, sy pon tengok dan teros jatoh cinta, till then i remembered, lagu ni ade dalam siri Tari Tirana - for those yg tonton, just like me *hehe* This is the part yang Neo@Hassan kene langgar kereta sebelum sempat nak hug Tirana yang berdiri at the side of road. I bet u gonna love this viddy. Enjoy babes!




Nadiku by Sabhi Saddi

10 komentar:

Noina says:
at: 26 February 2010 at 00:47 said...

lynda,,akak pun suka lagu tuh.. :) baru nak masukkan lagu tu dalam video anak akak.. :)

sophisticated bridezilla says:
at: 26 February 2010 at 00:50 said...

KAK NOINA :
same la kak. kite dah jatoh cinta sgt. pengajaran : sila jangan curang *eceh* yang nyanyi pon hensem. tu yang buat mood lagu lagi best hehe =p

muhammad insanni says:
at: 26 February 2010 at 00:53 said...

even aku x ngk tari tirana ~ tp dgn seyes nye aku ngk vid nehhh smbel touching~ adeiii

sophisticated bridezilla says:
at: 26 February 2010 at 00:55 said...

SANIE :
aku pon same. arghhh tensi! sangat touching okeh. takot nak curang ngan razmie haha mmg tak kot?

.:Mrs. Engineer:. says:
at: 26 February 2010 at 09:37 said...

serius...i like dis song so much...tp xtau lgu pe...n sungguh touching...**dh bergenang airmate ni...he3

cik yaya says:
at: 26 February 2010 at 10:33 said...

sedeh nyeeee
tajuk NADI tu tak suka
nm company aku kan NADI
doink

Nurulhuda|Adlie says:
at: 26 February 2010 at 13:47 said...

haha yaya SEMPAT lagi kooooo kann?

lynda, aku belum pernah mendgr, mahu dengar ni.. =)

sophisticated bridezilla says:
at: 26 February 2010 at 15:42 said...

ILYANI :
ai pon nok. in love with this song.
24hrs sampai org kiri kanan nak muntah dah hehe =p
sangat touching ek~

KAK YA :
psl pls pls kompeni mu milik andartot
nadi ni milik tunangmu
wah stetmen!

HUDA :
hahahaha kak ya luahan perasaan
skit-skit je die luah.
ko dah dgr blom? best tak?

syanaim says:
at: 1 March 2010 at 12:16 said...

::huhu..mesti ader lagu dlm hidup kita babe..br ceria..nice choose..::

sophisticated bridezilla says:
at: 1 March 2010 at 13:20 said...

NASYA :
i dun want this song nok. hehe. ade lagu laen. tapi kalo bahagian lagu melayu, ini pilihan aku. haha boley lak gitu kan?

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011