Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 24 February 2010

stress!

Alamak....!!! tetibe sy rase rindu sangat nak bace blog kekawan tapi mase sangat jeles same sy. Banyak sangat autograph yang nak disain *sigh* Selalunye menjadi rutin harian; selepas class sy akan dudok di desk dan senyum seorang diri membace blog kekawan *hehe* Seberti biase, blog Cek Nawal, Cek Huda dan Cek Yaya menjadi santapan utama harian sy *wek* Kekadang sempat bace je tapi tak sempat nak komen. Tapi minggu ni sangat padat. Semlm walaupon tak conference di ym, 3orang jelitawan ni suke buat conference kt sms - haha! sesuatu baru okeh? Tapi semlm sy tak dapat reply sbb sebok bangat ngan assignment. Thesis proposal haros dihantar. Bile? Petang nih okeh? Tapi hingga kini, tajuk pon tiade. Ape sy nak buat nih?

........................................ inhale, exhale!

Dimulakan dengan bismillahirrahmannirahim. Idea marilah mari. Pls pls pls? Sangat buntu.

HELP ME, PLEASE?

9 komentar:

cik yaya says:
at: 24 February 2010 at 14:01 said...

meh lah aku tolong............











buat cover jelah tapi nyaaaa
hahahaha.xdpt conference ym, sms pon besh wohh
sapa punya idea pon tatau
aku pon stress sama lah lyndot!!

tp aku ada menda nak share laa..ko ni xon ym pulak.nti aku text ko lah :D

sophisticated bridezilla says:
at: 24 February 2010 at 14:13 said...

haha, ko stress ngan andatot ke?
aku on ym mlm ni kot, pas class, balek umah segere conference.
okeh babe, sila text aku bile free.
u can have my shoulder *eceh*

NahWaL says:
at: 24 February 2010 at 16:33 said...

OK. aku buat pengumuman. aku takda online sampai ahad. cecece buat pengumuman.

sophisticated bridezilla says:
at: 24 February 2010 at 21:32 said...

NAWAL :
hahaha pengumuman lagi. kelas nok! ahAaa nanti ko balek, PA ko akan hapdate utk ko keh?

Nurulhuda|Adlie says:
at: 25 February 2010 at 00:22 said...

haha, aku salu tak komen kan, rasa puas gila dah conference sampai aku tak bernafsu nak komen entry korang, haha voley tak? lynda kya nak cite tu, nanti pass kat aku cite ape hokey.. =)

anil lutaze says:
at: 25 February 2010 at 17:14 said...

ko guru bertauliah dan ber etika...hehe

sophisticated bridezilla says:
at: 25 February 2010 at 22:45 said...

HUDA :
bahek makincik! pesanan nawot, sila buat fesbok segere before die pulang ke tanah air *huk* conference saturday nite jom? hehe

ANIL :
heheh =p amin. aku guru bertauliah n beretika tapi aku susah nak commit ngan partime loh. mase degree pon tak gini still leh chill padahal lecturer same je hehe dr russ (=

♥♥relyza♥♥ says:
at: 26 February 2010 at 09:08 said...

aiyoh lynda
dont stress2 meh..
xmolek utk bakal pengantin...
relax sket...g spa ke apa ke..
hehehe

hari cutiku hari nak hadap blog korang2

sophisticated bridezilla says:
at: 26 February 2010 at 15:39 said...

ANOR :
hehe takpe2 blom bakal lagi nok
ai lambat lagi hehe =p
p spa? gaji belom laghi :(

baguih cuti2 ngadap blog kekwn.
hehehe ai cuti kene ngemas bilik :(

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011