Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 16 March 2010

i looooove this!

Ya Allah. I can't breath!! I really want this. Im dying for this one. I was browsing by abg gugels, tetibe terpukau dengan this one! I thought of GuangZhou sebab kat sane, ade sumtin like this. Erk.... sesape tahu kat mane selain GuangZhou?



source from abg gugel images *wink*



I WANT THIS JIMMY, PLS PLS PLS *hearts*

10 komentar:

NahWaL says:
at: 16 March 2010 at 11:42 said...

santek nok!! ko beli online takda ke? carik website cina. dulu aku carik kotak2 puteh tu, diorang manyak supply. beb, sore aku dah cam itik

ZARA says:
at: 16 March 2010 at 11:45 said...

a'ah lah. ada2. i remember this thing. macam2 shape. shape apa u nak sume ada. tapi kan. hari i pegi GuangZhou tiket RM4++ pegi and balik. murah giler. bile nak dapat murah camtu lagi? sekarang RM8++ pegi balik kan? kalau order online kena bayar delivery+tax kan?

sophisticated bridezilla says:
at: 16 March 2010 at 11:45 said...

NAWAL :
sore itik? meh aku call nak dgr. haha =p minom air byk okeh! sila jgn degil. ahaaa, aku pon rase nak cari contact kt china, dorang belambak bende2 gini.

sophisticated bridezilla says:
at: 16 March 2010 at 11:47 said...

ZARA :
hehehe i remember this too tapi not exactly the same-lah. haish, its okeh, i survey dulu tax n harge each of this. kalo murah, i'll go for this.
tix mahal skang, i dun think im going thr dlm mase terdekat ni hehe will check out in june or july ke hehe nak jugak tu pergi *wink*

NahWaL says:
at: 16 March 2010 at 11:49 said...

btol betol. tapi dia ada minimum order dalam 500-3000. tengok brang. hehehee. ada kot. mesti ada

sophisticated bridezilla says:
at: 16 March 2010 at 11:54 said...

NAWAL :
baek chip! nanti aku survey pas class. ade class pulak. mencik!

Nurulhuda|Adlie says:
at: 16 March 2010 at 12:16 said...

sore mcm itik? hehe, takpe nawal kat blog type je tak yah cakap, hihi..

eh ada geng soulsister kat sebelah ni, aku nak buat gak lah, ai loike, public display affection, wakakkaa..

ape benda jimmy nih?

BuNGaKRiSTaL says:
at: 16 March 2010 at 13:52 said...

lynda, kalo ada min order, pakat r ramai2 sape lagi nk beli.. sure ramai nk punya... t'masuklah diriku... huhu..

survey2.. jgn x survey... nnt bole kongsi info... =)

fareezan
at: 16 March 2010 at 14:00 said...

bende ni weyh *muke kurg ilmu perkahwinan

sophisticated bridezilla says:
at: 16 March 2010 at 14:50 said...

HUDA :
jimmy adalah tunangku. hahaha ingat nawal je ade jamiey hahaha nak jugak! tetttt~

BK :
heheh nanti kasi i survey ek. yang i tau kat china, kompem byk hahaha =p

BEJAN :
hahahah ade kat memane, ko gtau ek?

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011