Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 15 April 2010

hey you ss!



Hey Soulsister by Train



Purpose of updating this entry >.<

(1) Tidak berkaitan dengan hal-hal kawen supaya tidak menambahkan lagi pening kepale. Si dia dah text tanye "favors sy jgn lupe cari" Aduih! Banyaknyeeeee nak pikir. Tunggu may menjelma, sy akan berusaha keras sbb dah tinggal 7bulan utk berusaha.

(2) Untuk semester depan sy dah tekad nekad dan berfikir panjang utk ambil 2 subject sahaja sbb final month adalah November dan bulan itu sy pasti akan kusut macam orang gila. Owh no! Taknak bayangkan. pls.

(3) sy sangat stress - pindah rumah, final - till end of april, work kene re-do, sketches sketches sketches, marking artworks, hal kawen, hal kewangan, hal videographer - tak abes-abes.

(4) lagu ini diberi oleh Cik Nawal dan ditujukan kepada SS. You know who you are - eceh, macam bagi award pulak.

(5) Setiap kali bile pulang dari keje - on je radio, they play this song! pls tune in hitz.fm or fly.fm. Confirm everyday around 9pm mesti DJ play this song. Kalo tak percaya, sila cube.

(6) Lagu ini pengubat rindu dan juga mengurangkan stress sbb sy akan turut menyanyi bersama. Kalo kat karaoke, chup! nak nyanyi lagu ni pls pls pls.

(7) Im listening to this song over and over again. i dun mind coz I love this song.

(8) Ade tak videographer yang boley buat wedding video sy begini. I want this style and concept. Kalo ade, sila email HAHA gatal! Tapi sangat awesome!


Okeh, its time for dinner and chiow! I need to rest my mind after the tsunami blast last nite :(

psst, sarah and aim, im okeh. dun worry keh *hugs*

11 komentar:

Nurulhuda|Adlie says:
at: 15 April 2010 at 22:22 said...

love it! aku counter entry okay, haha.. nanti aku cite 1 cite, tadi pagi aku mailing2 ngan nawal.. haha.. tgu je ah sabtu, cite puas2!

serious best gila lagu ni okay! sangat suasana kan? suasana la sangat! haha.. ss poreber..

sophisticated bridezilla says:
at: 15 April 2010 at 22:56 said...

HUDA :
HAHA baeklah. aku pon agak kelam skit minggu ni. nak siapkan proposal kawen kat lecturer.
okeh babe, see u sabtu ni. aku n yaya nak bekfes dulu kat BK.

the miss bride-to-be says:
at: 16 April 2010 at 09:09 said...

psstt lynda, if anythin juz lemme knw k. gazillion *hugs* for u. :)

♥farra♥ says:
at: 16 April 2010 at 09:21 said...

insyaallah dpt kak cm2.. ;)

cik yaya says:
at: 16 April 2010 at 09:25 said...

beger king nyummm
ko suke kn lynda.sbb tu ko call nk compem kn pasal BK.bkn compem nk p kenduri.doink

sophisticated bridezilla says:
at: 16 April 2010 at 12:35 said...

AIM :
yes babe. i will. u tu, coming soon, let me know keh?

FARRA :
ahaaaaa insyaAllah dpt, mane nak cari?

YAYA :
bereh BK tmrw morning HAHA =p

Nad Nazira says:
at: 16 April 2010 at 12:46 said...

7 bulan. haiyohhh. it's ok..nad dulu start buat prep lagi 5 bulan nak kawen huhu..pi cantas nawal ngn huda. kejarrrrr. hehe

sophisticated bridezilla says:
at: 16 April 2010 at 17:33 said...

NAD :
HAHA kene tulun dorang dulu HAHA tu la babe, kang orang kate kite ober lak, lagi 7 bulan dah nak prepare :(

Nurulhuda|Adlie says:
at: 16 April 2010 at 19:33 said...

weh takpe aku ngan nawal lepak starbuck kat sentral, hahaha.. tanak kalah ni..

sophisticated bridezilla says:
at: 18 April 2010 at 12:05 said...

HUDA :
HAHA ok ok kite lepak KFC keh (=

Love Says it All~ says:
at: 20 April 2010 at 13:15 said...

MAKEUP SERVICES+ CLASSES CLICK HERE~
HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
016-2128740

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011