Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 20 April 2010

INI EDISI PENGHABISAN STOK!!


Ini adalah kesinambungan dari
Edisi Satu, Edisi Dua dan Edisi Tiga.


[ EDISI PENUTUP ]



Sebelum terlewat atau terlambat, Selamat Pengantin Baru utk Ida dan Razlan. Semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat. Here are some of their pics yang sempat diclick *hehe* Sila nantikan pesanan kami dari Jabbe ek? HEHE suprise!





As a conclusion from all the edition yang telah diterbitkan, sy, hazlynda ingin memaklumkan bahawa, perjalanan kami ke Venice sangat indah.Dari tol ke tol, dari bukit ke bukau, dari gunung ke ganang, dari KL ke Batu 9, alhamdulillah tiba gak akhirnya.
Perjalanan kami memang sangat manis dan kalo diikutkan hati, memandangkan sy driver utk hari itu - tapi kereta Yaya *haha* Perjalanan dalam 2 jam dan kalo diteroskan, kompem boleh sampai ke JB dan bertemu dengan cinta hati sy dan Nawal *haha* padan muke yaya and huda. kene ikut gak!

Hampir 2 jam di dalam kereta dengan jalan jam dan sesak, membuatkan sy lemau dan lapar. Setibanya kami di Venice Hill - jaoh tuh! Ida tegor dan layan kami macam dah lame sangat kenal. Ida sangat peramah. Ade satu part Ida tegor sy snap gambo banyak sgt, sume mende nak snap, sampaikan daun kat belakang kerusi pon sy snap! HAHA sebagai rujukan akan datang *wink* Disebabkan 2 jam perjalanan itulah yang membuatkan Yaya bilang dlm entry die "sampai je sy teros serbu makanan" *haha* dahage babe dahage! Mereka dah dapat femes ames. Sy makan sikit je - simpan perot la kononnye! Makanan mmg sangat sedap. Nasebaek sy tak jage perot time tu, didendangkan pulak dengan lagu dari wali band - yang paling kagum, cina yang nyanyi lagu tu okeh?

Keriuhan melanda bile dah abes makan, ini adalah kerana (1) perot dah kenyang (2) hati senang (3) abg videographer interview kami (4) yaya salah skrip (5) terserlah keseronokan dan seri pengantin kite iaitu Ida (6) huda malu nak bagi ucapan (7) nawal dah standby ayat-ayat pujangga (8) sy? seperti biase, tsunami majlis org - kamu nak jempot sy tak? HAHA (9) yaya amek ros puteh Ida - report Ida! (10) meriah dan kepoh bile 4 orang ni bertemu! Macam dah lame kenal.

Pic kenangan bersama Ida Yusof & hubby
Thanks for inviting me ek (=



SS, korang memang meriuhkan suasana hari raya.
Raya ni jempotlah ke rumah HAHA
Walaupon baru kenal, macam dah kenal dari abad dulu.


hey hey tudung merah! muncung kamu!


Okeh, the end.


6 komentar:

farahfatihah says:
at: 20 April 2010 at 14:01 said...

wahh dah complete citer kamu, dari ver 1, 2, n 3...tamat opsss ada lagi ke beb?

sophisticated bridezilla says:
at: 20 April 2010 at 14:04 said...

FF :
tamat dahhh...... alhamdulillah. sesi penutup tak byk cete, sempoi skit HAHA =p

cik yaya says:
at: 20 April 2010 at 14:19 said...

HAHAHAHAHA.ape tudung2 merah?
alaa..time vid dedication tu mcm hampes.

sophisticated bridezilla says:
at: 20 April 2010 at 14:23 said...

YAYA :
hKAHkHakHAkha yang penting ko mcm direktor, siap suh cut! Tudung merah. HAHA. thanks for the ride~

idayusof says:
at: 20 April 2010 at 15:17 said...

i love the all the entries and the pics. thanks for coming guys.


hope u guys enjoy yourself during the wedding. maafkan ape-ape yang terkurang oke.

thanks a lot. wuuhuu, tak tau mcmane nak ckp mekasey dah ni. nnt ade masa kite jumpe lagi okay.

sophisticated bridezilla says:
at: 20 April 2010 at 15:32 said...

IDA :
our pleasure babe. thanks for inviting. HAHA. liku-liku perjalanan mengeratkan lagi kami. one day kite lepak minom2 keh *wink* CONGRATS babe.

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011