Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 8 April 2010

Wee-day OP *yeay*

Yesterday kinda moody. ampon semua! Im so stressed. Sebenarnye semalam sy dah bertemu dan booked photographer idaman kalbu sy *hehe* At first, i was browsing by the web and thought of taking Photographer A, few days after, i bumped into Photographer B's website which i think its love at the first sight. teros melupekan Photographer A *so sorry* Mungkin ini rezeki Photographer B.

I know i have 8 months to go but the date is killing me. Sy takot nanti by the time nak book, dah tiada ruang utk name kami *sobs* Frankly speaking, sy start sebei OP last december 2009, terlalu teruja nak kawen sbb ngatkan this year, tup tap next year! So, i lock Photographer B in my mind. Until i've booked the venue, I start to book others, in 8 months kalo leh semua dah dibooked with deposit or else, eeeiii.... malasnye nak teros mencari dan mencari, lagipon since ade yang nak tolong bayor 22% from the price, i'll say YES!

............................................

I met up with Photograhper B yesterday to view the albums and straight away booked him. This guy sangatlah peramah, sangatlah detail in his work, sangatlah baek hati - dah sediakan minuman utk kami sbb kami sesat tak jumpe office haha rupenye salah floor! I love his office, sangat cozy and the concept mcm apartment skit tapi sgt privacy. kalo nak sewe dijadikan umah pon ok kot? Btw, its at Cova Square, Kota Damansara.

He explained to me one by one and he is very very very cool. Sangat cool lah! Every pics in the album die akan terangkan this and that. he reminds us this "just enjoy ur big day!" You know right, kalo time wedding, mesti ade sedare-mare kite yang akan "hey, dun do that" or "please behave hazlynda" or "please dun do such thing" Hey, its my wedding, i just being who i am. You know why guys, photographers will snap every moment on our wedding day. Takkan la kite nak control cun je, nampak sangat fake, am i right? i got the tips from ehem ehem. Bile pikir balek, ade kebenarannye.

Finally, we closed the deal. Here are some of Photographer B's pics. i love the way he capture each moment. Not much editing sbb takot nampak fake sangat. Eh, i'm not criticize on others but it's my point of view as a visualize people. I do graphic but not photography - i know how it works *wink*





all pics taken from Photographer B's web

15 komentar:

NahWaL says:
at: 8 April 2010 at 09:59 said...

beb , yang ko cakap ritue ke?

sophisticated bridezilla says:
at: 8 April 2010 at 10:01 said...

NAWAL :
ye babe. its him. bile aku tgk album die semlm, mcm teruja, tu yg teros booked - mmg nak die pon. hehe =p

the miss bride-to-be says:
at: 8 April 2010 at 11:13 said...

wah sape2 dear?

ellfazira© says:
at: 8 April 2010 at 11:20 said...

wow!pantas dan ligat..hehe walaupun xde mood smlm ;)

sophisticated bridezilla says:
at: 8 April 2010 at 12:12 said...

AIM :
psstt pssttt Photographer B. nanti i gtau keh (=

ELL :
hehehe semlm mase jumpe Photographer B, mood i baek je. semlm mlm mood berubah *wink*

the miss bride-to-be says:
at: 8 April 2010 at 12:20 said...

tak sabar nak tau ni dear.......dahsyatla photographer B ni leh ubah mood u asap dear. haha. :D

sophisticated bridezilla says:
at: 8 April 2010 at 12:51 said...

AIM :
bukanlah babe. mood i baek and happy bile jumpe die. balek ofce balek yesterday evening, mood berubah when i got news yg menyakitkan hati i. tu yg geram tu hehe =p

farahfatihah says:
at: 8 April 2010 at 13:07 said...

wahh cntik!!!! dah booked? bagus..mine? not yet=(

sophisticated bridezilla says:
at: 8 April 2010 at 13:16 said...

FF :
hehe i dah booked. lege skit. padahal lagi 8bulan nak kawen hehe over excited! babe, segerelah book yang berkenan dihati, nanti melepas mcm nawal haaa cian die.

asna cute says:
at: 8 April 2010 at 17:27 said...

2nd picture really nice! =)

sophisticated bridezilla says:
at: 8 April 2010 at 18:52 said...

ASNA :
a'ah. sy pon sukak >.<

Sarah Abd Rahim says:
at: 8 April 2010 at 21:27 said...

Cantik babe his photography!! Sape babe? Cova Square, Kota Damansara? Hmmmm.. Ni kena buat siasatan ni.. Hehe..

sophisticated bridezilla says:
at: 8 April 2010 at 22:32 said...

SARAH :
haaaa one thing about him, angel cantek n clean pics. tu je yg buat i tertawan n jatoh jantong~
babe, alah, u takyah siasat okeh? i'll tell you rite no matter what. cheh! haha fb okeh.

Zainur says:
at: 8 April 2010 at 23:35 said...

cari2 email awak tak jumpa plak...nak tanya awak ambil tempahan draw map ke? Kalau ya blh x email me at zainur1925@gmail.com

**Tgh cuba2 buat map tp buntu...adess..

sophisticated bridezilla says:
at: 8 April 2010 at 23:52 said...

ZAINUR :
psssttt... meh email meh
hazlynda.kushairi@yahoo.com

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011