Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 21 June 2010

i love this!


Herlow peeps!

A quick update on wedding preps. Nothing much. As i browse by, i saw this pic. Awesome!

Ya Allah, simple tapi WOW! I loveeeeee this so much *admire*

I wonder, selaen NGI, siapa yang boleh buat begini? Sy rase, they use artificial flowers. But simply simple and outstanding.

10 stars for this!


source : abg gugels


Btw, for those yang email and comment on the orang lidi, will forward the high resolution to u guys ek, latest by friday - sorry! i have to rush back home and jaga Nenda.

Owh yes, CONGRATS to Yaya and Nawal. they won the Speak About Us 2010 Contest by ShutterSpeak Studio and Atiqah for the Honorary Prize! weeeeeeeeeeeee *hugs*

Grand Prize – E-Moment worth RM3300http://thealiaa.blogspot.com
2nd Prize – 3 Hour Portraiture worth RM1400http://sukehatila.blogspot.com
3rd Prize – 50% OFF PORTRAITURE worth RM700 – http://picisanchenta.blogspot.com

Hon Mention – 20% OFF PORTRAITURE Packages

Honorary Mention 1 – http://www.intomhslife.blogspot.com
Honorary Mention 2 – http://atiqahadnan.blogspot.com
Honorary Mention 3- http://sylver-room.blogspot.com


Till then. Bye peeps!

23 komentar:

ederq says:
at: 21 June 2010 at 14:21 said...

ohhh nak sanding lagiiiiiiiiiiiiii

Cik Belle says:
at: 21 June 2010 at 15:19 said...

ye! sangat cantekk! nak hire NGI tak mampu ai.. sobs!

farahfatihah says:
at: 21 June 2010 at 17:27 said...

wah lynda kamu sangat bz rupanya ...take care ok

FareeZan says:
at: 21 June 2010 at 17:43 said...

ala ni mcm kacang je nk buat.*peluk tubuh
psst mak tok ok ka?

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 21 June 2010 at 22:31 said...

EDERQ :
takleh babe. kene kasi chance kat anak dara pulak. mak dara sanding sekali seumur hidup dah cukop hahaha =p

CIK BELLE :
ai pon tak mampu babe *sobs* hanye mampu melihat dan curik idea je *hehe*

FF :
ye babe. mase sangat terhad dan padat. haros jage nenda, ngemas umah dan diy utk wedding yang lambat lagi tuh. haish!

BEJAN :
kacang? meh buat utk aku pls pls pls?
p.s// maktok alhamdulillah nampak perbezaan dr mase stroke dan sekarang. dah leh gelak - cute je maktok aku~

puan rocker says:
at: 22 June 2010 at 09:08 said...

babe smart and lawa! bestnya kahwin...

nizabeba says:
at: 22 June 2010 at 09:58 said...

gorjes babe!! masuk dlm wish list k..hehe~

arina_aris says:
at: 22 June 2010 at 11:31 said...

cantikk sgt!!tp kalo ramai2 diri keliling pengantin bgmbr ramai2,,bunga x nmpk...

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 22 June 2010 at 11:34 said...

AIM :
ahaaaa ai loike! eh best kawen?
weeeeeeeeeeee tak sabo lak ai~

NIZA :
i dah masok dlm wish list tapi kene reject mlm semlm gak. cheit!
caaaaaaaaaaaaaaaaantek! simple je ek.

ARINA :
ahaaaa kalau buat gini, penantin je leh sanding
nak bergambo, kene cari tempat laen hehe. takleh ramai² nanti abes bunge ai~

Anonymous
at: 22 June 2010 at 12:23 said...

oh sgt cantik pelamin ni..sape buat??NGI ke?

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 22 June 2010 at 13:23 said...

ANONYMOUS :
taktau saper yg buat? anda tahu?

farah.. says:
at: 22 June 2010 at 14:20 said...

simple n nice pelamin tuh..
aku xde yg backdrop blkg tu if nk pun aku ade tufted je color putih if minat..bole refer pd pelamin anne hot fm k..tk care ya..

sk says:
at: 22 June 2010 at 18:43 said...

kerusi pelamin tu sgt gorjes. huhuhu *sedih sbb tak mampu*

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 22 June 2010 at 19:44 said...

FARAH :
babe. kau vendor kah? kau buat pelamin anne ek? ok ok nanti aku tengok. tengs babe (=

SK :
jgn kate kerusi tu babe, bunga-bungaan belakang tu pon i suke gilak! betul-lah. sapelah yang buat pelamin ni ek? kalau NGI, ai pon tak mampu :(

LyaNa HaNiff says:
at: 23 June 2010 at 10:23 said...

cantik sangat!!! tapi i rasa kalau dh dpt tempat duduk tu dah siap separuh kerja.. bunga2 tu boleh gubah sendiri (cita2 tinggi)

farah.. says:
at: 23 June 2010 at 13:44 said...

aku wat pelamin anne yg utk pas nikah n photoshoot tu..yg kt kgpa tu sponsor punye tp org lain la wat..ko nk ape sume adela yang..kalo xde pun aku sanggup crkan utk ko tau!hehe...no probs..

N2kU says:
at: 24 June 2010 at 00:25 said...

alhamdullillah ..dapat gak 20%, igt tk sngkut langsung

Sarah Abd Rahim says:
at: 24 June 2010 at 16:21 said...

Tak kisah la bunga tu betul ke, artificial ke; yang penting.. CHANTEK GILA pelamin dia!! Apa kata kau buat macam tu gak.. Cantik siut!

amElyn says:
at: 25 June 2010 at 14:48 said...

hi sis!
1st time singgah ur blog!!
y the pelamin is damn gorgeous???
wahhh.berkenan betol lah!
thanks for sharing!
im following u btw~ wink*

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 25 June 2010 at 14:59 said...

LYANA :
babe, jangan kate u, i pon dah leh pengsan atas tu bile dapat pelamin gini haha (= *teruja*

LALA :
ya Allah........... ko ke? aku ingat farah vendor mane tadi. chesh! hahaha itu la, aku skang butuhkan idea utk ni sume sbb pelamin ni sume under package KGPA. pening pening!

N2kU :
dapat 20%? tak sangkut? haish?

SARAH ABD RAHIM :
memang dok!!!! aku pon nak sangat pelamin gini tapi mcm tak puas lak aku bayor harge gitu. hurm... ok ok, aku akan proceedkan idea ni kat uncle. memang CANTEK GILAK dok!!!!!!!!!!

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 25 June 2010 at 15:01 said...

AMELYN :
hi babe (= no worries. thanks for following ek. yeeeeeeeeeeee la babe, pelamin ini sgt teramatlah gojes! nak sgt sgt sgt!

hidden.wing says:
at: 25 June 2010 at 21:06 said...

babe, pelamin ni Razak Flora Etc buat..ada dlm his blog :D try Kak Wanie from Kerja Kahwin, her hydrangeas arrangement close to Razak's & sure lagi murah!

farah.. says:
at: 28 June 2010 at 12:33 said...

ye syg..aku ler..ko ngat sape?eh semlm anne weds kuar nona..tgk x?hehe...if u need anything just roger me ya...=)

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011