Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 29 September 2010

khat creative

Salam peeps!

Just a short one. Nawal's wedding was a pleasant and memorable one and i still owe kamu semua Nasya's wedding on last sunday :D

Okeh, remember my entry on this new look with the new header on top? HAHA just wanna share ngan kalian semua, mane sy dapat khat creative tu :D

Okeh, tulisan khat tu sy mintak kawan sy buatkan sbb i saw that on their wedding card, dengan muke tak malu teros msg Intan (wifey Zaidi - keduanya merupakan kawan sy) So, sy msg Intan "Aku nak minta tolong Abg Jedy buat satu logo khat utk aku, leh idak? Berapa charge pon takpa sbb lawa" Then Zaidi minta nama dan dalam minggu tu jugak, taraaaaaaaaaaa logo khat nama kami dah pon siap :D Dengan adanya khat creative ni, boleh diapply dlm semua design laen :D setuju? bagus!

Cut it short lagi, kepada sesiapa yang berminat, sila hubungi Zaidi ek and here are some samples of khat logo yang pernah dibuat oleh beliau.




Gumbira? Suka? Apa lagi, call beliau utk lebih lanjut :D

Till then. Love ya!

14 komentar:

mizz sue says:
at: 29 September 2010 at 17:37 said...

sy pencinta tulisan jawi! thanks bg info ni

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 29 September 2010 at 20:04 said...

MIZZ SUE :
no worries :D sharing is caring kan *wink*

Afeeqa says:
at: 30 September 2010 at 00:41 said...

haaa. sy dh ada idea dh mcm mana nk buat kad kahwin sy nanti. akak tunggu je ea beberapa tahun dr skrg. hehe. :P

FareeZan says:
at: 30 September 2010 at 02:13 said...

bagus ade kwn2 mcm akak inda ni. promote bisnes kwn2. eh2 membe aku ske blog ko byk inpo katenye. yuuu~ gile ah glamer u! membe aku tekejut kate eh ko kenal hazlynda blog kawen tu ke? coila.sebantal dgn aku.sebesan bantak busuk lagi.

jedy dh masyuk jgn lupe kwn2.

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 30 September 2010 at 08:57 said...

FEEQA :
HAHAHA bagus, plan dr sekarang. semoga sukses sis!

BEJAN :
sesame cari makan daa... jedy dah masyok, die buat satu lagi logo utk aku HAHA perasan! takde maknenye!
HAHAHAHA glem ahhh i! kalah kak kunch! manede sebesan bantal bushok lagi, kan dah cerai 3 tahun lepas HAHAHA :D sape kawan mung?

intan kurus
at: 30 September 2010 at 11:43 said...

thanks dear=).ak suke kaler combination ko.romantic and soft and fresh also hip but class.=).

ms syaz says:
at: 30 September 2010 at 13:36 said...

nice babe!

Xora says:
at: 30 September 2010 at 21:03 said...

Comel gile komen Afeeqa kat atas nih :p

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 30 September 2010 at 21:11 said...

INTAN :
most welkam miss :D
wah? romantic and soft and fresh
hip but class!
i loike ur stetmen! HAHA
tengs tau bilang pd laki mu.

SYAZ :
tengs babe :D

XORA :
HAHA tu aku suh die strat planning dr sekarang HAHA :D

0sh!Nz d' sen0r!ta says:
at: 30 September 2010 at 22:03 said...

memang manatap okeh header tu. kaler pun sangat match!! yeay. loike it very much sis.

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 30 September 2010 at 23:27 said...

OSHINZ :
sis, header tu biase je cume khat tu yg tampak lebeh indah :D tengs dear.

^^mrs.deana^^ says:
at: 2 October 2010 at 23:04 said...

dear!..sgt santek tulisan jawi ni...sgt interested!!ltak nama kte kt kad jmputan nmpak unik je kn..thumbs up!!

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 3 October 2010 at 10:50 said...

MRS DEANA :
a'ah mek. sangat unik :D me loike it tOo >.< tapi kad jemputan sy tak letak ni *sobs*

lady syaliz says:
at: 14 January 2011 at 15:17 said...

lynda, i ambil gambar dari blog u n sudah link kan, hope u dont mind

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011