Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Saturday, 2 October 2010

Aliaa Farhana Lokman

Salam Peeps!

Another soulsister who got married last friday 1.10.10 - Aliaa Farhana Lokman. Syukur alhamdulillah semuanya berjalan lancar. At first memang dah plan dengan si dia utk ke wedding Nawal n Yaya tapi takde rezeki sbb bibik kesayangan dah lari rumah, so, Bonda dan sy haros bergilir² utk menjaga Nenda. We have to sacrifice. Kalau Yaya di kawan KL / Selangor, kompem i'll be there sbb sy boleh rush pulang segere :D At first memang nak skype since bff Yaya from US pon nak skype, sy pon nak tumpang same but unfortunately broadband bermasalah sosial *sedih* and Yaya kirimkan mms before nikah. such a darling! Yaya memang comel dan cantek.

AnyhOOooo im too happy for all my ss :D They're married to their beloved fiance so called hubby la sekarang ni ek :D Masa berlalu sepantas yang boleh. Baru solat Zuhor, eh dah nak masok Asar, cepatnye? Baru nak lelap HAHAHA :D Soon, Nawal will be leaving KL, off to JB and Yaya will be remain there in Kuantan. To gather again the 4 of us mmg mustahil but will definately seeing them - the 6 of them or maybe 7 / 8 / 9 of them on my wedding *amin*

Here are some of our memories together :D Perhatikan gambo Kak Ya okeh? HAHA






Dear Kak Ya,

Wedding is the most scared union of two hearts and souls forever in a revered nuptial knot. It is a holy commitment of two bodies and two souls. May you always feel as close as you do this day. May your lives be graced with good health. May you always find happiness in your home, and may it be a refuge from the storms of life. May your love grow ever stronger as you share your lives together, and may your future be even more wonderful than you dreamed possible. Please, please and please keep in touch. You know how much we love you. SSF! *hugs*


10 komentar:

puan rocker says:
at: 4 October 2010 at 08:52 said...

yaya looked so beautiful! congrats yaya. :)

and babe, since i tak dpt nak comment dkt ur fb lg just wanna say dat profile pic u n ur fiancé sgt super cool! ;)

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 4 October 2010 at 08:57 said...

AIM :
mmg cantek kan :D dah la comel, lagi naek seri perantin die!
babe, bout fb tu, i pon pelik, let me try to figure out ek? tengs babe :D mlm tu jugak grab from my fren :D will update on that soon ek :D

sk says:
at: 4 October 2010 at 10:54 said...

sy pon tak pernah berkesempatan nak pegi wedding ss. mesti ada hal jek! hmphh..

insyaAllah akan try dtg ur wedding nnt. (kalau dijemputlah.. hahahaha)

♥ balkidz_hunny ♥ says:
at: 4 October 2010 at 11:01 said...

alololo..comelnye kamu sume SS.
congrets to aliaa :)
lynda, bila nak tukar profile pct blog pulak? :p

farahfatihah says:
at: 4 October 2010 at 14:09 said...

waaa cantiknye yaya!!!!

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 4 October 2010 at 21:02 said...

SK :
insyaAllah babe, kite semua akan jumpe nanti ek :D

BH :
tunggu mek, aku lambat lagi, dulu kan kakak² yg dah berumor. aku mude tu yg lambat HAHAHAH :D

FF :
cantek! veil die sgt cantek :D

cik yaya says:
at: 17 May 2012 at 15:21 said...

hehehehehhehehehehehheeheheheheheheeehehheheheheehehehehehehehe





BARU BACA!kahhhh

hazlynda kushairi says:
at: 17 May 2012 at 15:24 said...

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kakya!!!!!!!!!!!!!

sampai acim dah boleh jalan baru ko nak komen.

sudah lambat. kbai.

cik yaya says:
at: 17 May 2012 at 15:27 said...

kahkahkah

aku kan dedulu masa lps kawen cam lama gila baru dpt internet LOL

jadi suri rumah kan masa dolu2

nanti acim dah besar nak tunjuk kat dia lah blog madada hahaha

hazlynda kushairi says:
at: 17 May 2012 at 15:36 said...

kahhkahhh time acim besor nak bace blog, madada tukor url! eh? kbai.

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011