Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 18 October 2010

org lidi sy!

Salam peeps!

Haaaa inilah akibatnya bile terlalu marah dengan "makcik" sampai lupe nak check peti pos. Rupe²nya 5 kad undangan yang sy terima, petang tadi Bonda letak semua jemputan di bookshelf - WOW! Banyaknye *teheee* Kepada semua kekawan yang menjemput, kalau ade kesempatan dan izinNya, insyaAllah sy sampai ek. i'll try my best!

From all the cards yang sy terima, satu ni buat sy tersenyum :D A silent reader yang selalu berutus email ngan sy hinggalah ke wee-day beliau, tapi sy tak dapat pergi, i missed it! It was last week :( Hari ni baru tengok kad *stupido me* Cujen, if u read this, thanks ek kirimkan kad kamu pada lynda. Terkedu and happy bile tengok orang lidi sy yang kamu gunekan utk kad jemputan kamu. eventho org lidi tu tak seberape cantek mane pon, u appreciate my org lidi. Thanks Dearest Cujen *hugs* Selamat Pengantin Baru. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat. Amin.

For those yang udah kirimkan kad, insyaAllah sy akan hadirkan diri. i'll try my best keh. Banyak jemputan wiken ni n end of this month. InsyaAllah ek. Selamat Pengantin Baru Kawan² *hugs*

Till then, tak byk update sbb banyak sgt nak buat in 2months 2weeks ni! p-e-n-g-s-a-n!! bai.

21 komentar:

Bai says:
at: 18 October 2010 at 18:54 said...

comel2!! so kiut kan? musim karton skang ni

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 18 October 2010 at 19:06 said...

BAI :
HAHA terharu tergaru tercenggang tengok kad die. sangat touching :D

fika79 says:
at: 18 October 2010 at 19:08 said...

canteekk linda...aku kahwen ko design erh..(opps!! baper lama lagi la tuh..hahah)

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 18 October 2010 at 19:10 said...

FIKA :
kad tu bukan aku yg design. org lidi tu je milikku HAHA :D boleh boleh kalau nak aku design kan. roger aje :D

K.I.N.A says:
at: 18 October 2010 at 21:04 said...

oh..da lama kina tak jenguk lynda sampai header pun da bertukar..comel la korang 2..gmbr pre wed kan? lynda dtg x mjlis zaila & xora?

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 18 October 2010 at 21:09 said...

KINA :
HAHA header tu setiap 10 hari je. tah sempat ke tak nak tukor bile hari makin dekat. insyaAllah lynda p wedding dorang, try jugak sbb lynda ade wedding kt bangi then xora n zaila 2 tmpt jaoh skit, paling dekat zaila kat bangsar, lynda try p 3-3. kamu pergi?

si kecil says:
at: 18 October 2010 at 21:17 said...

alalala comey..
lps kawen nanti ko design org lidi utk aku lak ye..haha..tq lynda.

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 18 October 2010 at 21:42 said...

KECHIK :
takleh takleh sbb ko dah tukor date HAHAHA iyeeeeeeeeeee baeklah. aku buatkan utk ko satu tapi plis dong ingatkan aku ek? sanggup ku ke JOHOR!!! sambil nyelam :D

missbutterfly says:
at: 18 October 2010 at 23:03 said...

weh..dtg wedding aku pelis.hahaha

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 18 October 2010 at 23:11 said...

JAJA :
weh takmo! HAHA insyaAllah aku dtg, kad plis? HAHAHAHA :D dup dap dup dap

Reen Tart Nenas says:
at: 18 October 2010 at 23:26 said...

chantek kad kawen itu. simple!

nYomeL says:
at: 19 October 2010 at 07:43 said...

yea!!..org lidi lynda ni da femes laa.. kiut jek~!! ;)

cik senah says:
at: 19 October 2010 at 08:52 said...

kiutnyaaa..!! :) hehe.. satu appreciation kepada org lidi ciptaan lynda.. :)

p/s: lepaih niee lynda leh bukak bisnes designkan org lidi utk b2b :P hahaha

missbutterfly says:
at: 19 October 2010 at 14:11 said...

kat kelate la mek..haha..meh2! bg aku address!

farahfatihah says:
at: 19 October 2010 at 15:38 said...

babe, kad aku ko jumpa x?

si kecil says:
at: 19 October 2010 at 16:30 said...

johor tempat keja laa..majlis ku di kedah nun. jom lah..ko plan pegi honeymoon terus ke langkawi. dah dekat dah tempat jeti feri ke langkawi dari umah aku..

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 19 October 2010 at 18:27 said...

REEN :
a'ah, terharu ade org lidi sy >.<

NYOMEL :
org lidi je yg glem, sy tak glem pon HAHAHA :D

CIK SENAH :
jenuh cheq oii nak perah otak pikiaq nak lukeh apa. haish. insyaAllah. mudah-mudahan naa... amin.

JAJA :
mek kelate? omgucci! aku ngat USJ je kot?

FF :
sudah miss. tengs! HEHE salah letak, byk tul jemputan. insyaAllah babe.

KECHIK :
hang pon utara mai? aduih! awat la suma utara. aku ngat JB, leh aku p sana sambil selam air kat ta,bak johor HAHAHA :D insyaAllah mek.

missbutterfly says:
at: 19 October 2010 at 19:00 said...

itu la mek..if only parent aku ada kt sini n sedara2 aku ramai kt sini..mmg la blh buat kt USJ...xpe..aku g wedding ko lah!HAHA

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 19 October 2010 at 21:07 said...

JAJA :
aduih. kalau kelate, kene pikir 66x tuh. rase macam tak, kalau aku on call, jaoh tu nak pulang. ya ampon mek! haa meh ke wedding aku ek.

cujen says:
at: 21 October 2010 at 10:53 said...

haha..baru sempat bace ur blog ni.. u know, sume org suka kartun org lidi tu.. sume kata comel.. i siap soh diorg pegi blog u..tapi u dah tukar header... anyway, thanks eh bagi i kartun tu... suka sangat2.... :-)

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 21 October 2010 at 13:00 said...

CUJEEEEEEEEEEENNNN!!!!
tengs dear >.< sorry ek tak dpt dtg, baru tgk kad, dah terlepas. HEHE header i tukor hinggalah ke hari bahagia :D tengs babe sbb appreciate :D selamat pengantin baru. semoga bahagia hingga ke akhir hayat :D

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011