Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 4 November 2010

DIY TEASER : Photo Guestbook

Salam peeps!

Just a short entry, full review nanti okeh? Maybe Monday sbb today till Sunday gonna a very busy day - banyaknya menda tak siap lagi!

Remember this entry? Yes babe! Rosebay Creations do PHOTO GUESTBOOK but i can't afford to hire them and I got a solution to this. Eh, bukan Polaroid okeh? Itupon tak mampu budget nak dikeluarkan :D

Will update on my photo guestbook on Monday ek.



source from : google images

Till then peeps! Selamat Hari Deepavali dan Selamat Beristirehat serta Selamat Membuat Persediaan Kawen dan juga Selamat Pengantin Baru!

10 komentar:

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 4 November 2010 at 10:45 said...

wah!nnti ade tngkp2 pic dh siap terus camni eh?? (sory ayat ting tong cos aku ngntuk giler!)

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 4 November 2010 at 10:48 said...

LALA :
iyeeeee lala. ade, insyaAllah. dayang² aku akan bersedia berkhidmat HEHE :D

cik senah says:
at: 4 November 2010 at 17:52 said...

best betoi idea niee.. lepaih habeh majlis kawenn.. leh belek2 guestbook kan..? selain baca msg.. boley tgk gambaq2 tetamu yg meninggalkan "jejak" dalam guestbook lynda....

p.s : tak sabaq nak tgk hasilnya nnt.. :)

misz_atiey says:
at: 4 November 2010 at 20:21 said...

wow..good idea..mesti syiok tetamu posing :)
btw...Selamat Beristirehat too darl :)

missbutterfly says:
at: 4 November 2010 at 22:31 said...

nak tangkap gmbor ngn ape selain dr polaroid mek?? agak2 sempat tak kalau aku nk buat?ahaha

sk says:
at: 4 November 2010 at 22:36 said...

lynda, i pon nak buat sendiri jek photobooth coz can't afford yg rosebay tu. terpk nak guna polaroid. tp polaroid mahal eh?

CouLeur de Chiqu3 says:
at: 8 November 2010 at 13:57 said...

aku nk gmbar lompat...boleh? ..hahaha

sk:xmahal..film saje mhl

fareezan says:
at: 8 November 2010 at 16:28 said...

siap sedia ya. kalian akan bertemu dgn saya.ahaks.

mmg suit tp filem mahal siot.

farahfatihah says:
at: 8 November 2010 at 16:41 said...

xsabo aku nak tgk guest book ko mek!!!

♥ hazlynda kushairi ♥ says:
at: 9 November 2010 at 08:28 said...

ATIEY :
tengs babe >.<

JAJA :
polaroid je jalan penyelesaian or else ko beli printer yg leh sambung kat camera tapi agak leceh n perlukan masa. polaroid yg mahalnye film tapi walaupon jemputan aku 600, aku beli utk 100 org pertama je HAHAHA budget budget 2011

SK :
polaroid tak mahal, ade bermacam jenis, lynda punye yg paling murah HAHAHA :D siap simpan duit gaji 2bulan nak beli, takot out of budget sbb film die agak terkedu :(

KECHIK :
boleh boleh :D eh, boleh ke? kang gegor lak HAHA :D

BEJAN :
selamat bertugas ek :D yelah weh, aku dapat paling murah kt mudah.my. tu pon aku beli 10 je sbb dorang tade stock :( dah murah, stock lak takde!

FF :
ko haros saiiiiinnnnn nanti ek :D inai di jarimu time tu merah lagi, tunjuk skit tau HEHE :D

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011