Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Sunday, 26 December 2010

enam

Salam peeps!

Another hectic day today. Pagi ini sy aros tolong Bonda siapkan booklet timetable beliau, see, guru lain semua seronok bercuti, bg Bonda tiada istila "cuti sekolah" baginya, cuti pon haros ke sekolah menyiapkan kerja. Tidak sabar tunggu Bonda pencen!

Hari ini sy akan ke boutique untuk final fitting *auw* tidak sabar! Bukan tidak sabar untuk melihat baju, tapi tidak sabar untuk melihat kelansingan diri ini *haha* Sudah sebulan mengamalkan healthy diet, semoga berasil *pray hard* Truly, sy memang jatu cinta dengan baju nikah sy, kalau boleh, mahu pakai setiap hari *haha-gila* Reception gown adalah sumber inspirasi dari baju Bunga Cinta Lestari ciptaan Cosry tapi sexay sangat, confirm Bonda tak approve but i loike it! Makcik? Ada aku kesah? duh! Hilang mood bile nama makcik disebut.

Let's wait and see the outcome okeh? Will update tomorrow!

E N A M h a r i l a g i
p.s. makin nervous!

7 komentar:

.:Mrs. Engineer:. says:
at: 27 December 2010 at 08:49 said...

gudluck dear... :)

nizabeba says:
at: 27 December 2010 at 09:25 said...

weewit!! take care!!

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 27 December 2010 at 09:27 said...

dup dab dup dab hehe....xsbr nk tgk baju nikah!!

0sh!Nz d' sen0r!ta says:
at: 27 December 2010 at 15:03 said...

aku terima nikahnya hazlynda the drama queen. ahaha. yeay.. taksabar nak tengok sis.

Dita Lolita says:
at: 27 December 2010 at 17:58 said...

semoga semuanya berjlan lancar..amin

Leonora Halim says:
at: 27 December 2010 at 20:37 said...

e eh... makcik tu buang jauh jauh.. pelissss... :) nanti pakai baju tuh, MMS besau2 kat makcik ittieww....

ainnazari says:
at: 28 December 2010 at 10:13 said...

best of luck...x sbr nak tgk outcome baju u...i pn buat baju ala2 bunga jgk...hehehe

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011