Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 29 December 2010

tiga

Salam peeps!

Ya Allah, baru kini sy mengerti perasaan orang nak kahwin, mengapa mereka tidak reply sms/call sy apabila tinggal beberapa hari lagi untuk final touch up begini. Sy sendiri, sangat dan teramatlah sebok ke hulu ke hilir sedangkan Uncle sudah bilang, "Kamu jangan keluar lagi, berapa hari je tinggal." See, kita kena akur dan kadang kala rasa seronok juga kan sebab semuanya akan dilakukan oleh mereka, kite duduk dalam rumah buat benda lain. Percayalah pada istilah "darah manis".

Semlm sy sudah ambil semua persalinan sy. Alhamdulillah, badan sudah mengecil dan jangan tidak percaya, corset pon tukar size, dibuatnya yang baru utk sy *haha* Alhamdulillah, berhasil juga helathy diet sy selama sebulan lalu :D Okeh, sy tidak mahu berleter panjang kerana banyak lagi perkara yang haros diselesaikan *wink*

Mari kite intai persalinan MOH dan bride's maid sy :D Ingat tak entry kain yangg dibeli dari Dubai ini? Designer sangat memahami keperluan dan keinginan sy - sungguhpon sy tidak dapat memakai seperti persalinan Bunga Cinta Lestari yang sexay itu!



Okeh, intai persalinan sy pula? Tunggu ya. Apa yang mendebarkan adalah...

T I G A h a r i l a g i

7 komentar:

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 29 December 2010 at 09:41 said...

OMG! siyesly sangat tak sabar nak jumpe ko nih! sangatla confirm ko akan cantik berseri lagi grjes melets di hari itu!wowwwiiiii hehe

Miss Inaza says:
at: 29 December 2010 at 11:30 said...

Wah lynda... 3 more days =)) You must be very anxiously excited.. nervous dan bermacam macam feeling.. saya doakan semuanya berjalan lancar and happy advanced pengantin baru hehe =) You'll definitely make a beautiful bride..

fia says:
at: 29 December 2010 at 11:31 said...

OM Gucci, dah nak dekat ye..selamat pengantin baru, harap semua berjalan lancar ya..yang penting Senyum K....

yUmIe says:
at: 29 December 2010 at 11:52 said...

Beb,slmt maju jaya..hehe..cantik bju tue..aku sukeee!!weh sila share dgn aku healthy diet ko.aku nk diet jgk lah..ekeke

nizabeba says:
at: 29 December 2010 at 13:24 said...

looking forward for ur wed babe!! c u soon!! tik tok tik tok..=)

pjOyrawks says:
at: 29 December 2010 at 14:31 said...

hi, ape diet u eyh?? nk diet gak ni..sy lg 4bln lagi=) happy for you!

Renee Meow says:
at: 29 December 2010 at 14:49 said...

lynda:wah ni baru baju org lain..baju u mesti sgt2 gorgeous..! cant wait..post byk2 pic nanti kay.. ;D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011