Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 23 March 2011

rabu tanpa kata ;)


Chaweng Beach, Koh Samui ;)

9 komentar:

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 23 March 2011 at 09:21 said...

razmi dah macam buat aksi makyong. yang ko plak xtau nk describe aksi ape sebab tak nampak muke! ekekeke

hazlynda kushairi says:
at: 23 March 2011 at 09:27 said...

LALA :
sbb tak nampak muke gemok aku tu lah yg aku letak ;) razmie mmg penari kebudayaan johor la HAHAHAHA ;P padan muke die.

LisaLisut says:
at: 23 March 2011 at 09:48 said...

laki mmg pakar bab aksi gmbr lompat2 ni.kalau perempuan ade je yg slh.tak nmpk muka la apa la.kan?sigh.best gile laaa tgk org honeymoon.heheh.saba saba..

nizabeba says:
at: 23 March 2011 at 10:24 said...

whoaa tinggi ko lompat lunda!! syoknye honimun!! ;)

nYomeL says:
at: 23 March 2011 at 14:37 said...

style je lompat! hehe!
lynda x aci sorok muke!

Girls Like Me says:
at: 23 March 2011 at 16:01 said...

ala linda...bestnye honeymoon..tak sempat lagi kita nak berhoneymoon ...
anyway, gamba korang kiut miut!

missbutterfly says:
at: 23 March 2011 at 23:08 said...

amboi..over

hazlynda kushairi says:
at: 26 March 2011 at 01:10 said...

LISA :
betul babe. berlambak gambo husben duk lompat ribena begitu. haish. aku fail sbb tak dpt imbangi badan gemok. dem :( sabor babe sabor. mase kamu akan tiba. dup dap dup dap!

NIZA :
eh, kamu pon sudah hornymoon kan kan kan ;)

NYOMEL :
aku tak sorok muke babe. mmg mase lompat begitu rupenye :( sume sorok muke. haish.

hazlynda kushairi says:
at: 26 March 2011 at 01:11 said...

FAZ :
takpe, just enjoy ur marriage life. hornymoon bebile pon boleh dear. yang penting kasih sayang tu tetap bersemi selamanya ;)

JAJA :
ahhh tunggu la aku lompat kat pd nanti HAHAHA ;)

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011