Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 19 April 2011

CBL : For Grab!

Assalammualaikum ;)

Maaf ya? Hari ini sy masih lagi mengumpul dan mencari gambar² untuk entri hornymoon. Bagi tidak membiarkan blog ini tidak dikemaskini, di sini, sy ingin mempromosi Creative by LYNDA dimana kami sedang sebok diy sesuatu untuk bahagian FOR GRAB!

Untuk maklumat lanjut, silalah ke Creative by LYNDA. Jadilah follower kami yang ke-100 untuk memenangi sesuatu istimewa ;)


Apa yang ada di minda kalian? Apakah benda tersebut?

Terima kasih atas sokongan kalian ;)

9 komentar:

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 19 April 2011 at 09:29 said...

ala..mestila aku xdpt nk jd followers ke 100 sbb aku dah jd followers ke 12!

hazlynda kushairi says:
at: 19 April 2011 at 09:31 said...

LALA :
BAHAHAHA tunggu rezeki kawen ko nanti ek. dun worry bebeh!

miss puteri says:
at: 19 April 2011 at 09:40 said...

camne nk unfollow pastu follow balik.hahaha..

hazlynda kushairi says:
at: 19 April 2011 at 09:48 said...

PUT :
BAHAHAHA sudah terlepas ek? Eh, lynda reply email sat g kat office ek. tadi sempat bace je.

mizzura says:
at: 19 April 2011 at 11:50 said...

macam guestbook jer..huhu


|Emergency Idea - Wedding Shoe|

cik senah says:
at: 19 April 2011 at 12:35 said...

salam..

chek rasa mcm guestbook.. betoi dakk..?

p.s : kalau betoi.. leh dapat dak..?? hahahahah :)

yours truely of LoveFaithBelieve says:
at: 19 April 2011 at 21:32 said...

kalau teka banyak kali boleh tak?? hihii..

Hidayati Farhan says:
at: 19 April 2011 at 23:08 said...

nk tggu yg ke 100 buleh ke lynda. ehehehe

salam kenal2. slalu juga stalk sini. segan nk tego jek :)

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 says:
at: 20 April 2011 at 08:10 said...

seronok bace kau punye blog lynda..tetibe tekezut kau leave komen kat blog aku.. hihihi

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011