Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 15 April 2011

Jumaat tanpa kata ;)

Assalammualaikum ;)

Maafkan sy ye? Bukan wordless wednesday ;) Pagi ini tiada mood untuk update gambar dan kemaskini blog ini, sy sedang kemaskini blog CBL untuk "for grab!" akan datang.

Teaser "For Grab" di Creative by LYNDA ;) Silalah jenguk.

Gambar dibawah diambil oleh Yanie di Majlis Resepsi Elya Roza ;) Sy suka gambar ini, sy paling tinggi BAHAHAHA Tidak percaya? Sila ukur.

Jangan marah.
Tetapi mereka cool ;) Ini bukan bodek.

Lari......................................................................!!!!!


15 komentar:

missbutterfly says:
at: 15 April 2011 at 09:20 said...

aku paling chomelll kannnnn

hazlynda kushairi says:
at: 15 April 2011 at 09:26 said...

JAJA :
haaaa lah! Nanti ajar aku ek ;) Nak comel macam ko juga ;P

♀ Perempuan Manis says:
at: 15 April 2011 at 09:31 said...

heheh..illusi dlm gmbr je tinggi tu ;)

LisaLisut says:
at: 15 April 2011 at 09:36 said...

i like ur tudung ;p
haah la u plg tgi.u mmg tgi ke?hahaha. i 155 je.sighhh

semua cun belaka!

thezaila says:
at: 15 April 2011 at 09:48 said...

sooka sooka.. tp kenapa aku nampak seperti si bongkok tiga..muhahahhaha

syanaim says:
at: 15 April 2011 at 10:04 said...

::jelesnyaaaaaaaaaaaaaaa...semua chomel-chomel...bila lah lg boleh ketemu..::

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 15 April 2011 at 10:05 said...

ni kasut tinggi yg mane ko pakai nih?hahaha

ElyaElmo says:
at: 15 April 2011 at 10:19 said...

klo aku berdiri di tgh tghh...sama tinggi tak kiter lynda?hahah..
wehh tak dpt gambo ngn hanu tajimuu :(

farahfatihah says:
at: 15 April 2011 at 10:43 said...

paling tinggi ek..sib baik aku xda kan kalau tak aku paling tinggi hahahhaha

jeles sungguh tau korang dapat g

Yanie says:
at: 16 April 2011 at 04:08 said...

emmph... cakap pasal ketinggian ehem ehem... di sini termakan pedasnya hahaha.. tuh pun nasib baik aku pakai kasut tinggi.. kalau tak memang xdela nak tinggi tu... lebih lah kependekkannya.

hazlynda kushairi says:
at: 18 April 2011 at 09:38 said...

PEREMPUAN MANIS :
BAHAHAHA tidak tidak. ini bukan ilusi, kenyataan ;)

LISA :
i pon lebih kurang tinggi u kot, 158 je. u like my tudung, RM15 only ;)

ZAILA :
takpe babe, kami memahami org merandung.

NASYA :
bile laaaaaaaaaaaaaaa aku ni haa dpt jumpe ko gak. lame weh tak jumpe :(

hazlynda kushairi says:
at: 18 April 2011 at 09:39 said...

LALA :
BAHAHAHAHA ni kasut biase weh, bukan putih tu, ni kasut bertandang, rendah je ;)

ELYA :
hanu tajimu pon kene balik awal amek bonda di rumah tante. takde rezeki bersame :(

FF :
BAHAHAHAHA FF, ko paling tinggi ek? ok ok kedua tinggi ;P

YANIE :
tengs yaww for the pic. BAHAHAHAHA pakai lagi tinggi nanti ek ;)

♥ balkidz_hunny ♥ says:
at: 18 April 2011 at 09:58 said...

bape tinggi ko mek?
HAHAHA. tunggu la aku ade ;p
jelllllllesssssssssss okeh!

hazlynda kushairi says:
at: 18 April 2011 at 10:57 said...

KIDZ :
weh, ko tau tak aku rindu kat ko, rindu potpet ngan ko? bile nak potpet gossipgirls nih? wedding atia?

yUmIe says:
at: 25 April 2011 at 14:04 said...

eleh tu sbb aku tundukkn bdn aku cket je tu..klu x aku pn sme tgi dgn ko..haha:p

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011