Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 29 April 2011

Pertama kali

Assalammualaikum ;)

Semalam hari lahir ke dua puluh sembilan husben dan buat pertama kalinya disambut sebagai seorang suami. Sy telah membuat slide untuk husben tetapi atas sebab tidak reti edit buat kali pertamanya juga, sy tidak berjaya untuk upload di blog kerana .mb yang besar. Semalam, sy telah mengambil masa semalaman untuk membuat yang terbaik untuk husben dan dengan penuh kasih sayang, sy ingin tujukan slide ini buat husben ;)

Eh, ini bukan seperti di facebook. Yang semalam itu tidak disusun rapi dan kebanyakkan gambarnya adalah pixelated. Maafkan sy. Husben akan pulang beberapa jam lagi *wink*

Semoga terhibur ;)



Sms yang diterima drpd husben,
"Awak, terima kasih kerana susah-susah buat slide untuk sy. So sweet! Happy sangat dan yang penting, sy masih muda!"

Susahkan dapat husben yang sekepala? Bila sy nak beromantika, dia slumber sahaja.

Dan sy membalas,
"Tak faham sy dapat orang tua perasan muda!"

Hilang feeling beromantika.

Selamat bercuti tiga hari! Tak sabar.

p.s// header baru lagi (dalam mood) ;)


10 komentar:

AIN MUSTAZA says:
at: 29 April 2011 at 09:47 said...

slamat hr jadi untuk husben ye.
moga panjang umur..amin..

hazlynda kushairi says:
at: 29 April 2011 at 09:53 said...

AIN :
terima kasih. amin.

Girls Like Me says:
at: 29 April 2011 at 10:02 said...

sweeeeet sangattt :)

syanaim says:
at: 29 April 2011 at 10:12 said...

::wah my fav song babe!!good choice!!:)..::

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 29 April 2011 at 10:27 said...

comel!! siyes korang ber2 comel!hahaha..ko guna premier ke ape nih?

hazlynda kushairi says:
at: 29 April 2011 at 11:34 said...

FAZ :
tengs dear ;)

SYA :
aku suke version david cook ;P lagu sepanjang preps.

LALA :
Ya Allah aku lupe kan software tu? aku lupe pon mcmane nak gune, abeh belajor, abeh le. ni aku gune window movie maker je ;P

choclairissa @ intan says:
at: 29 April 2011 at 11:47 said...

saye sgt suke lagu itu~

kelipkelipchumel says:
at: 2 May 2011 at 17:17 said...

sangat maness...muga hepi always la ye..

muhammad insanni says:
at: 3 May 2011 at 01:52 said...

happy bufday razmie ~ may Allah bless u n wifey - kak betty :)
cepat dapat anak ~ thanks ~

hazlynda kushairi says:
at: 3 May 2011 at 12:02 said...

INTAN :
sy juga!

BAYU :
tengs babe.

ADIK SANIE :
mekaseh. wahh order anak juga ni. belom rezeki :(

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011