Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 22 June 2011

CBL & Far Far Away

Assalammualaikum ;)

Entri yang ringkas di pagi hari rabu yang indah.

Khamis lalu sy telah pulang ke Selatan, seperti biasa, tetapi kali ini luar biasa kerana sy ke Selatan untuk dua perkara iaitu;

1. Berjumpe Nurlela

Alhamdulillah CBL mendapat sokongan daripada kawan-kawan dikalangan blogger dan silent reader. Rezeki satu per satu yang sy terima. Sy tidak menganggap ini sebagai pertandingan siapa hebat tetapi sy bersyukur atas rezeki selepas kahwin yang Allah berikan. Melakukan sesuatu yang sy suka, insyaAllah berhasil.

Semalam husben bilang,

Razmie Isa kena lah belajar dari sekarang. dah pandai ari2 makan kek pun takpe.
18 hours ago ·

Kalau kek kertas, insyaAllah berhasil tetapi kalau kek berisi, tangan sy tidak berseni untuk itu. Mustahil.

Berbalik kepada kisah Nurlela, alhamdulillah mereka suka dan berpuas hati dengan hasil daripada CBL. Syukur alhamdulillah. Feedback positif yang diberikan membuatkan sy lebih bersemangat dan berusaha untuk terus maju.

Kami menyediakan centerpiece dan thank you tag untuk Nurlela dan canvas guestbook sebagai cenderahati dari kami.

Terima kasih Nurlela dan Khairuddin ;)


2. Kota Singa

Ya, percutian sy tidak seperti biasa yang sy turun setiap bulan. Selalunya kalau ke Kota Singa, berjalan sahaja, tidak membeli apa-apa pun. Kali ini berbeda. Tunggu penceritaan sy di sini;

Selamat bekerja semua!

7 komentar:

LisaLisut says:
at: 22 June 2011 at 09:32 said...

aaaaaaaaa Lynda!!! teruja gila tgk tq tags and canvas guestbook elle and amende tu framessssssssss tuuu.aaaaaaaa bestnyaaaaa ;p

elle so lucky! hehe

CikPuan Fara says:
at: 22 June 2011 at 09:51 said...

wow! pergi universal studio lan? hapdet fast-fast ok? ;)

PussyCat says:
at: 22 June 2011 at 10:45 said...

naik humas vs cyclon ride tak???

UyaRayza says:
at: 22 June 2011 at 10:50 said...

canteknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..nk jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

miss puteri says:
at: 22 June 2011 at 11:27 said...

hati seperti mahuu jugaaa!!!hee. so cantik!owh2.suke!hee

nYomeL says:
at: 23 June 2011 at 09:04 said...

ok.. arini baru berkesempatan masuk blog lynda.. dah ketinggalan rupenye saye. wahh.. dah semakin maju! suke plak rase! gud luck yer lynda! semoga terus maju dgn bisnes.. :)

fitria says:
at: 23 June 2011 at 11:40 said...

suke la yg mcm frame tu.. centerpieces kan.. likeeee

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011