Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 21 June 2011

Tamat sudah?

Assalammualaikum ;)

Sy rasa hari ini, entri yang sangat ringkas. Khamis lalu, hati berbunga-bunga tidak terkata, melonjak keriangan dan senyum seperti kambing berciciran ;)

Hati berbunga-bunga... Berjumpa husben ;)

Hati berbunga-bunga... Bercuti dengan keluarga ;)

Hati berbunga-bunga... Dating dengan husben ;)

Tersenyum sepanjang lebuhraya utara-selatan,
tiba-tiba bila tengok jam,

SUDAH JAM 1900 DAN MASIH DI YONG PENG....??????
NORA ELENA EPISOD AKHIR........!!!!!!!

Khamis lalu merupakan episod terakhir Nora Elena.

Bonda di sebelah sudah bilang, "Jangan nak laju-laju kejar cerita tu, bukan u tiap malam tengok kat internet?"

Hati terdetik, "Jangan melawan, kang bahaya. Betul cakap Bonda, tengok kat internet je lah...."

Pasrah.

Kecewanya bila episod akhir tengok di internet je?

Tiba di JB jam 1930, 30 minit terakhir apabila Nora melahirkan Qaseh. Hati terdetik lagi,"Cepatnya dah sampai sini? Dalam buku baca berjela-jela panjang, takkan tu je?" Ini yang sy malas nak mengikuti cerita bila kesudahan macam ni. Frust betul!

Hati terdetik lagi,
"Setiap orang yang bersalah berhak diberi peluang yang kedua"

Tidak mengapalah.

Moga-moga terserempak dengan Seth Tan di sana minggu sudah. Eceh.
Penat berjalan siang dan malam, tak jumpa pun Seth Tan ;P

Selamat tinggal Seth Tan. Moga kamu wujud kembali ;)

Akasia baru sy tidak mengikuti sebab heroin dia sangat membosankan. Maaf!

9 komentar:

yUmIe says:
at: 21 June 2011 at 09:06 said...

haa heroin cite bru ni bkn kegemaran aku.lol
tp ko tgk le stanza cinta.seth tan wujud dgn nme yg bru..hihi

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 21 June 2011 at 09:27 said...

cane seth tan nak ade kt kota singa kalo die tgh sibuk ngn promosi oreo dunk kt sini hehe..ole2 aku mane??

LisaLisut says:
at: 21 June 2011 at 09:44 said...

haha.i smpai gaduh besar dgn adik i dlm kete sbb i bwk laju.dia marah kata "kau ni semata nk tgk tv bwk mcm sial kan". dlm hati bersalah.kerana tv bergaduh.sobsob.

pdhal ending biasa je.kerana apa tah akumeroyan aku pn tatau :(

bkn tak bole tgk kt tenet tp live tu lebih teruja barangkali ..sigh..

ckp jela tak minat Fasha sendat.haha

Reen Tart Nenas says:
at: 21 June 2011 at 10:02 said...

me too. tak suka FS. owh, TV3, tuko citer lain pls. babe, ai sms u, tp cannot reached, coz hp u tutup. ke ai salah no nie...?

missbutterfly says:
at: 21 June 2011 at 11:21 said...

tgk la stanza cinta..abg seth tan ada jgk.huuuu...asal ada abg seth tan jadi lahhh...:p

fika79 says:
at: 21 June 2011 at 11:30 said...

Sama!!!akasia baru aku xminat heroinnn..nyampah*tetiba*

.:shura shushi:. says:
at: 21 June 2011 at 12:39 said...

@reen = tp fasha cantik!!!
OpsSsss :)

FareeZan says:
at: 21 June 2011 at 15:40 said...

har har har aku pon xtgk. cido

Reen Tart Nenas says:
at: 22 June 2011 at 10:44 said...

shura: agreed. tp die cntik. tp...

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011