Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 11 July 2011

Isnin

Assalammualaikum ;)

Bila Isnin sahaja,

..... snooze loceng seratus enam puluh lapan kali.

..... menggeliat sekejap, sambung tidor untuk 15 minit.

..... tengok jam loceng, sudah jam 8.00 pagi! ALAMAK! Subuh tidak, uzur sebab tu snooze ;)

..... celik mata terus celik IT, seperti biasa, hobi di waktu pagi, kemaskini dahulu.

..... bersiap ke kantor, ala, malas betul lah. Hati terdetik, "kan best kalau hari ini Ahad!"

..... kalau Ahad, boleh duduk menghadap tv dan kertas kerja, bukan kertas thesis tetapi bungan kertas.

..... cepatnya masa berlalu. Putaran waktu terlalu cepat, masih banyak yang mahu diselesaikan mengalahkan yang hendak berkahwin *tehee*

..... bagaimana sabtu kalian yang lalu? tak perlu diulas disini. bila cakap banyak, orang bilang sokong kerajaan, bila cakap lebih, orang bilang sokong bersih. Sy sokong CBL! Duduk rumah buat kerja.

..... bagaimana ahad kalian? Pasti kkenduri kahwin 10hb lebih meriah daripada 9hb. Bersabarlah. Dugaan.

..... bagaimana hari ini?

..... masih dalam mood hari sabtu? Sudah-sudahlah tu.

..... selamat bekerja!

BACK TO WORK PEOPLES!

5 komentar:

LisaLisut says:
at: 11 July 2011 at 10:16 said...

mcm tu lah CBL.siap kan i punye ok! ;p

miss puteri says:
at: 11 July 2011 at 10:21 said...

i punya jugak!! hehe. *menanti dengan sabarnye*..hee. yeay!! back to work!! semangat2!!!! .hee.. ahad di muar, makan durian banyak2.. seringgit satu kg. murah kan??hee. bwak balik 3 guni.penuh kereta semua pakai perfume bau durian dah!heee

Fiza Amran says:
at: 11 July 2011 at 12:26 said...

yeay setuju.. pedulikan mereka get back to work yg pasti kita nak makan kita yg cari sendiri

nYomeL says:
at: 11 July 2011 at 12:40 said...

like!

xleh plak nak tekan button like ekk..?? kekekeke..

alamakkk lynda.. monday blues laaa.. uhuk uhuk.. (*mengada)

Jan@Afzan says:
at: 11 July 2011 at 15:41 said...

dear lynda..

baikkk, saya yg menurut perintah1 back to work!! (alah, lagi sejam lebih je nak habih keje ni..hehe, tapi esok masih ada!!!

weekend Jan diisi sbg surirumah yg berdedikasi & rajin (sila jgn percaya!)..suami bekerja sabtu&ahad. Sib baik malam, dia rajin membawa Jan keluar..

Pastu dia pegi keje balik..spi pukul 2am..ermmmm..

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011