Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Tuesday, 12 July 2011

Sudah dapat?

Assalammualaikum ;)

Hari ini semua sibuk dengan promo Air Asia. Campur tolak campur lagi harga pun sama, kurang dalam berapa sahaja. Pandai berbisnes ;)

Hujung minggu lalu, sy telah mendapat promo di Ananta Burin, Krabi. Tidak rancang pun kerana tahun hadapan family trip mungkin pada awal tahun jadi pengiraan budget tahunan tetap ada, takut terbabas. Kalaulah tahun hadapan bonus 4 bulan, memang senyum sepertti kambing ;D

Alhamdulillah, selamat sudah booking di Krabi ;)


Alhamdulillah, dapat the best deal dengan Air Asia ;)

Tapi.............

Bila Nadya tanya, "Kalau time tu you pregnant, macamana?"

Macamana?

15 komentar:

yUmIe says:
at: 12 July 2011 at 09:50 said...

klu time 2 ko pregnen,mknenye ko babymoon le beb.insyaallah klu ade rezki ko,ttp akn pergi gak..xkre le time tu ko tgh pregnen pn.hopefully time tu ko dh lps dr wktu berjaga2 le if btl ko pregnen time nk g tu:)

IZWALOVEDESIGN says:
at: 12 July 2011 at 09:55 said...

sama je lah kite...
bile dihitong sama je harganye...
dulu boleh dpt lagi murah dari ini...
tak urgent kan so leh cari lagi best...

shukrin farahdiba @ ceklala says:
at: 12 July 2011 at 10:09 said...

kalo pegnen ko kasi je kat aku!hahahah

LisaLisut says:
at: 12 July 2011 at 10:41 said...

weeeewiiittt. bg i g dulu eh.i nk buat anak september.u g thn depan.kalau time tu u pregnant babymoon la apa lg .ngahahahahha

ah i cant wait to go there.hope the hotel okay n no probs :)

**siut je AA kan buat bisnes.sabo jelah.

UyaRayza says:
at: 12 July 2011 at 11:05 said...

pregnant pun redah jer hehehe..double good news la heheheh...sambut baby kt sane hehehe

Mimy Hamid says:
at: 12 July 2011 at 11:18 said...

macam mana tu sudah terkena kat saya...heheh hari tu booking sabah for free seats flight buln 2/2012..tutp tup rezeki disahkan mengandung..due pulak bulan 2/2012...hehehe tak de rezeki jalan ...rezeki lain..

harzharun says:
at: 12 July 2011 at 11:59 said...

mek...xpe kalo peknen pun ms tu..jd lah babymoon...cuma tgk ko larat ke x je la nak blompat2 mcm pic honeymoon..hihihi...

btw, aku teringin jugak nak menyesakkan website air asia tu...tp susah nak beli tiket...sbb baby msih dlm perut..dia mn ada paspot...nama pun blom ada nak isi order form tiket...huihh!

hana yoriee says:
at: 12 July 2011 at 12:11 said...

kan?? soklan yg sama termanggu2 di pikiran..kalo preggy 7mths+ camne? hoho..

farahfatihah says:
at: 12 July 2011 at 12:27 said...

kalau time tu ko pregnant, ko kira la agak2 bape bulan huhuhu kalau xlebih 7 bulan insya'allah leh g...

kaklong says:
at: 12 July 2011 at 13:33 said...

leh sekali honeymoon ngn baby sekali...ahaks...=) DEAL!

Nadya Zahid says:
at: 12 July 2011 at 13:34 said...

lynda-hik hik hik..kite same lynda..nad pon booked tix to mabul sempena anniversary next year bulan 5...
kalau ade rezki preggy time tu..alhamdulillah..rezeki Allah bg lebih berharge kan laling?
so kite bleh tunggu promo AA lenkali plak..heeheheehe

ElyaElmo says:
at: 12 July 2011 at 17:51 said...

mek aku pun nk gi krbi/bali/mabul...tapi..aku terfikir2 jugakkk benda yg sama...klo aku pregnant dlm masa 6-12 bulan ni mcm mana..
so kesimpulannye, aku book ke KK je..tu pun sbb member aku kawen

miss puteri says:
at: 12 July 2011 at 21:11 said...

tempat sama!!hehe.. babymoon lah dear!!hee..

AA promo dapat yang betul2 murah mmg murah, yang murah lepas tu bagai2 charge lain jadi mahal jugak..hee. tunggu yang seposen tu..hehe...

~Ayu BnSyg~ says:
at: 12 July 2011 at 23:43 said...

My place jugak when I was in Krabi. Good choice =)

Linda Yusoff says:
at: 13 July 2011 at 00:13 said...

Ohooo...Krabi rupanya. Good Idea.
awak kalau pregnant..Ber-babymoon lah jawabnye.

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011