Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 24 August 2011

Rabu yang comel!

Assalammualaikum ;)

Selamat hari Rabu. Selalunya hari Rabu sy malas hendak taip panjang lebar. oh ya, maafkan sy, sy telah hapuskan entri Isnin yang lalu kerana fakta yang disampaikan rupa-rupanya adalah palsu dan takut jika tersimpang jalan dan disalahertikan. Terima kasih kepada mereka yang memberitahu sy ;)

Rabu yang comel.

................kerana tinggal kurang dari 7 hari menjelang Syawal. Syukur alhamdulillah. Entah tahun depan dapat ke tidak menikmati Ramadha dan Syawal, moga dipanjangkan umur.

Pelbagai perasaan yang dirasakan menjelang Syawal nanti. Esok insyaAllah sy akan bilang ya?

Sudah sy bilang, kebanyakkan entri hari Rabu, pendek sahaja kerana sy ke kantor awal pagi ;)

Sy akhiri rabu yang comel dengan seorang budak yang perasan comel ;)

Afif Ali.


7 komentar:

Fariza says:
at: 24 August 2011 at 08:51 said...

mmg comel entri ini.
budak itu comel. ada sikit mcm ju on (jahat)
sorry. gurau je. :)
take care.

hazlynda kushairi says:
at: 24 August 2011 at 08:54 said...

FARIZA :
HAHAHA die pun saje buat rambut macam tu pastu pose nak mcm hantu. pening! selamat hari raya babe ;)

Leonora Halim says:
at: 24 August 2011 at 09:14 said...

bukan rambut hantu tu.. rambut justin bieber! ekekekke... Selamat Hari Raya Lynda.. *hugs*

Reen Tart Nenas says:
at: 24 August 2011 at 10:34 said...

Lynda, selamat hari raya. maaf zahir batin yer. tahun nie raya umah mertua yer...? hehehe sama-sama la kite cuba menkontrol diri sendiri dari menangis di pagi raya.

bee-mm says:
at: 24 August 2011 at 12:16 said...

comel rabu ini...hehe!!

weedeeit.co says:
at: 25 August 2011 at 09:56 said...

hai afif ali kesayangan anty awin :)

dialicious says:
at: 2 September 2011 at 14:56 said...

sapa bdk ni? nak pinjam sehari bole x.gerammmm!huhu

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011