Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 21 September 2011

Kalian sudah?

Assalammualaikum ;)

Hari Rabu, entri yang sangat ringkas tatkala mata baru celik terus celik IT. Semalaman berjaga untuk mendapatkan the best deal dengan Air Asia. Kata saja lowest fare RM10 setelah ditambah tolak darab bahagi, murah 50% HEHE pandai berniaga ;)


Bak kata seorang teman, "Sementara belum bertiga, pergilah honeymoon sepuasnya"

Kini masih menunggu di waiting room, kononnya mencuba nasib untuk ke destinasi seterusnya bersama Bonda pula ;)

Kami sudah, Kalian bagaimana?

6 komentar:

Fariza says:
at: 21 September 2011 at 10:44 said...

hik3. taktik air asia mmg mcmtu.
samalah still waiting room. arghhhh.
masih berdua harus honeymoon je kan kan

erin moshimoshi says:
at: 21 September 2011 at 11:13 said...

mcm mna nak check nie ???
xpaham kalau krabi mcm mna

Wawa Yusoff says:
at: 21 September 2011 at 11:29 said...

berputus asa.. menunggu di waiting room terlalu lama. pastu tau2 je ERROR.. Arrrghhhh..!!

ceklala says:
at: 21 September 2011 at 11:59 said...

tgh tertekan nih..dari pg dok tgu nk buat pay alih2 error suh go back! eiii saje je kan

Mawar misswateva says:
at: 28 September 2011 at 08:56 said...

waiting room x sudah.geram plak aku..time nk proceed payment je error.aggghhhh!!!

CouLeur de Chiqu3 says:
at: 30 September 2011 at 09:15 said...

sebaik ada akak yg mmg "free seat" type pompuan,so berguru dgn dia utk dptkan jugak skill tu,dia every year dpt free seat(regenye dia hanya bayo tax sahaja !!)


*aku mmg sggup tggu +sakit hari for a good sake

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011