Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 10 October 2011

Ubat tekanan

Assalammualaikum ;)

Entri yang sangat ringkas tetapi penuh dengan senyuman walaupun sy sangat tertekan dan sedih.

Hendak diluahkan pada Bonda, masalah sendiri.

Hendak diluahkan pada Husben, masalah sendiri juga.

Hendak diluahkan pada blog, masalah peribadi.

Hendak diluahkan pada teman, masalah peribadi juga.

Sy memilih untuk simpan sendiri dan memendam rasa.

Dalam luka dan duka, sy jumpa ubat mengurangkan tekanan dalam diri.
Ubat ini sy kongsikan bersama kalian yang mungkin tertekan dengan persediaan, tertekan dengan masyarakat sekeliling, tertekan dengan workload, atau apa saja yang kalian tertekan buat masa ini. InsyaAllah ubat ini mampu membuat kalian tersenyum ;)

Inilah ubatnya.
"Ok-lah, saya dah penat hiburkan Aunty² semua," Afrin Alisha

Afrin Alisha.

Adik kepada Afif Ali.

Anak kepada Kak Long sy.

Anak menakan sy!

Kalian tersenyum sudah?

Alhamdulillah ;)

11 komentar:

Leonora Halim says:
at: 10 October 2011 at 12:06 said...

tang tarik rambut tu ikut! eheh

hazlynda kushairi says:
at: 10 October 2011 at 12:08 said...

I pun geram tang tarik rambut. siap print gambor tu HAHA

emma dangdut says:
at: 10 October 2011 at 12:17 said...

rambut arfin lebat nya kak linda..gerammm :)

aNaYaNa says:
at: 10 October 2011 at 12:33 said...

sengih jer dye mentang2 ada gigi..hehe

chique-jah says:
at: 10 October 2011 at 12:46 said...

comelnye!mmg tersenyum lebar..;)

LisaLisut says:
at: 10 October 2011 at 14:34 said...

kenapa kamu? stress?jom lunch.saya ok jer :D

sjk kawin ni naluri keibuan terserlah.anak menakan ini cute!

ceklala says:
at: 10 October 2011 at 16:03 said...

adik afif ka?? patutla comellll!hehehe

Mawar misswateva says:
at: 10 October 2011 at 20:44 said...

mekkkkk..aku tgh tertekan ngn kursus ni..hilang kejap tgk gamba alisha yg cute niii..=)

ElyaElmo says:
at: 10 October 2011 at 20:57 said...

dagu cantik....dagu ziela jalil!!eheh

oshinz says:
at: 11 October 2011 at 10:20 said...

ade lapan gigi setakat ini.. so cute!!! rasa macam nak gigit hidung die. hehehehe.

e k i n ♥ y u s r i says:
at: 12 October 2011 at 17:15 said...

sgt comel

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011