Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Thursday, 22 December 2011

26 Muharram 1433H

Assalammualaikum ;)

Hari ini hari bahagia. Blog pun bertukar wajah, wajah yang lebih ceria, entah sejak bila suka kuning? Dibandingkan dengan wajah blog yang lalu, agak suram sedikit dan tidak ada banyak perkara yang hendak dibebelkan. Dulu malas, kini bertambah rajin ;)

Hari ini hari Khamis *duh!*

Hari ini sy pulang ke Selatan *yeay*

Hari ini sy bekerja tiga suku hari *wuhuUUuu*

Hari ini sy tidak perlu menjaga periksa *phew*

Hari ini sy sudah bersiap sedia untuk esok *dup dap*

Hari ini hari istimewa kami *blushing*

Hari ini 26 Muharram 1433H *wink*

Sebenarnya hari ini.....

Hari ini genaplah kami setahun mengikut kalendar Islam.

Syukur alhamdulillah.

Maaf ya, gambar diambil ketika sy belum berhijab.


Siapa kata sy sahaja yang pandai buat muka hodoh?

Husben pun pandai. Memang hodoh HAHAHAHA ;P

Kuat berlakon, kuat perasan. Pening.


Hari minggu yang panjang untuk kami. Sudahlah tidak dapat menyambut ulangtahun di Kota Singa, dapat pergi minggu ni pun jadilah.

WuhuUUuu christmas in Singapore!

Serious, memang sy tidak sabar. Tidak sabar untuk menghabiskan duit ;)

Selamat berhujung minggu!


Eh jap, doakan semoga hari esok sy berjaya ya?


11 komentar:

oshinz says:
at: 22 December 2011 at 13:29 said...

alololo.. sweet je sis ngan husband. selamat bercuti sis!!

hazlynda kushairi says:
at: 22 December 2011 at 13:43 said...

Thank you Oshinz ;) Selamat bercuti panjang!

sk says:
at: 22 December 2011 at 14:15 said...

good luck lynda!

ceklala says:
at: 22 December 2011 at 14:30 said...

selamat menyambut krismas babe!hehe oh btw happy anniversary :) moga kekal bahagia sentiasa ke akhir hayat!

cik yaya says:
at: 22 December 2011 at 14:36 said...

good luck!

takpe, new year kan boleh jumpa Aassim!i miss you.geddit?

elle's laaa~ says:
at: 22 December 2011 at 14:39 said...

waaaa... lomentik la u oll... suke tgok ;) semoga bahagia hendak nya....

psssst lynda, sekali pndang muke asben u, mcm Farid Kamil laaa..

ok. bai..haha

LisaLisut says:
at: 22 December 2011 at 15:29 said...

berjaya apa ya?whatever it is good luck haha. br perasan header pic dh baru.

Cik Azizah says:
at: 23 December 2011 at 19:16 said...

sweet la sis..nak ikut bercuti boleh..hehehe

hazlynda kushairi says:
at: 23 December 2011 at 22:48 said...

SK, thank babe! dah lega dah ;)

LALA :
JPO? mari mari. baik ko masuk terus singapore HAHAHA
thanks babe doamu itu. amin.

hazlynda kushairi says:
at: 23 December 2011 at 22:50 said...

KAK YA :
thanks kak ya! alhamdulillah dah selesai tapi aku turn down kot HAHA

Aasim nak jumpe Madada boleh boleh, tunggu Madada tau!

ELLE :
amin..... terimas babe!

hazlynda kushairi says:
at: 23 December 2011 at 22:52 said...

LISA :
misi sulit i berjaya dah! HAHAHA thanks babe. header pic i sorang sudah - ikut nama blog HAHAHAHA

JAN :
Jan p singapore bile? JOMMMM!!!! betul la babe, sama la mcm lynda, kami ni dah 2 bulan asyik sebulan sekali jumpe tapi bile dah cuti, apply lame skit. LDR tak best :(

CIK AJIJAH :
jommm!!!! jom la ke JB ;)

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011