Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Wednesday, 14 December 2011

Maaf

Assalammualaikum ;)

Lama tak kemaskini blog cuma malas.

InsyaAllah esok lusa mungkin sy akan rajin seperti dulu.

Maaf ya.

Sy tidak berminat dengan perang blog dan tuduh-menuduh serta umpatan dari mulut ke mulut dan dari telinga ke telinga.

Kalian boleh sahaja perli dan menulis apa sahaja tentang Hazlynda Kushairi dan Creative by LYNDA tetapi sy tidak berminat untuk mengambil tahu.

Berdiam lebih baik.

Sy masih punya kehidupan yang lebih bahagia daripada mengambil tahu hal sedemikian.

Kepada yang masih berminat dengan hasil Creative by LYNDA, terima kasih dan ingin sy maklumkan bahawa sy tidak dapat membalas emel kalian secepat mungkin kerana ada tugasan seharian yang perlu sy laksanakan. InsyaAllah malam nanti.

Terima kasih atas sokongan dan kata semangat kalian ;)

Maaf kepada sesiapa sahaja yang pernah terasa hati atau panas hati dengan sy dan juga Creative by LYNDA.

Seperkara lagi, sy tidak berminat menjadi Anonymous. Sy masih tahu login dan password dan tidak takut menggunakan nama sendiri. Dari segi penulisan, mungkin orang boleh tahu itu sy atau tidak.

Sekian.

13 komentar:

elle's laaa~ says:
at: 14 December 2011 at 16:09 said...

sabo ye sis... dugaaaaaannnn..

hazlynda kushairi says:
at: 14 December 2011 at 16:13 said...

ELLE, chill ;) thanks babe.

MizA says:
at: 14 December 2011 at 16:24 said...

manusia.. selagi ada modal, selagi tu la nak mengumpat, nak komen..
ape pun bersabar banyak2 ye Lynda..
Balasan mereka tetap ada, tak di dunia, di akhirat kelak.
Miza pon dah penat dgn manusia sekeliling yg konon baik depan kita tapi belakang bukan main mengutuk..
maaf, komen terpanjang.. chill ya ;)

LisaLisut says:
at: 14 December 2011 at 16:26 said...

sbr jelah lynda. yg penting kita bahagia.lalalala ;p

sitinazirah86 says:
at: 14 December 2011 at 16:29 said...

saba banyak2 yer :)
anyway kite suka baca blog awak,hehhee

fika79 says:
at: 14 December 2011 at 19:32 said...

babe..add FB gue yer..sonyap jer kamu

FANTASTIC PIECES says:
at: 14 December 2011 at 19:54 said...

endahkan saja kata-kata mereka. mereka mengumpat, mereka dapat dosa. =)

hazlynda kushairi says:
at: 14 December 2011 at 20:34 said...

MIZA, kita takyah doa pape pun, kang buat baik sikit dikata tunjuk alim, buat jahat terus dimaki. buat bodoh je yang terbaik ;)

LISA, chill tahap maksimum sudah! tak sabor 2 minggu lagi wooottt!!!

hazlynda kushairi says:
at: 14 December 2011 at 20:35 said...

SITI NAZIRAH, thanks ye kamu ;)

NAT, benci weh! mana ada kau? email la fb mu ;) CEPATTT!!!

FP, yang penting kita happy ;)

Mak Beruang says:
at: 14 December 2011 at 22:07 said...

acknowledging those who bring you down just gives them the power to do so. Accept that you are better than what they say and whatever they say dont mind. Dont just do it, act it. So hey, people talk about us. We're that interesting :p

cujen says:
at: 15 December 2011 at 08:41 said...

hye, lama tak jengah sini.
ingat sy lg tak? :)

Nurulhuda|Adlie says:
at: 15 December 2011 at 10:11 said...

baik lunda. Alhamdulillah.

Alia.A says:
at: 16 December 2011 at 07:14 said...

they wont stop talking bout others unless death. letih nk lyn. so buat bodoh and chill is the best way.

:)

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011