Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Friday, 6 January 2012

Syukur masih bernafas ;)

Assalammualaikum ;)

Selamat tahun baru semua!

Alhamdulillah masih lagi berdiri dan bernafas di muka bumi Allah. Entah esok lusa, masih punya kesempatan atau tidak.

Selamat datang 2012, moga dimurahkan "rezeki" *teheee*

Terlalu banyak yang hendak diceritakan dan dikongsikan tetapi terlalu padat masa yang ada.

Dengan lambakan tugasan kantor yang perlu dikemaskini, dengan mesyuarat bersama Prsiden petang nanti, dengan rezeki CBL yang masih tertunggak. Sy memerlukan 29jam sehari. Mustahil.

Diam tak diam, sudah 6 hari kita bertapak di dalam tahun 2012. Kenangan indah, manis, pahit dan gundah gulana 2011 akan dikenang hingga ke akhir hayat.

Terlalu banyak cerita yang mahu dikongsi bersama tetapi tidak tahu yang mana mahu didahulukan ;)

Mungkinkah cerita pulang ke kampung Penang?


Mungkinkah cerita pengalaman di Johor Premium Outlets yang menjadi kebanggaan orang Malaysia masa ini?


Mungkinkah cerita tentang boxing day, year end sales dan sambutan krismas di Kota Singa?



Atau mungkinkah cerita tentang sambutan ulangtahun yang pertama di Kuala Lumpur?




Yang manakah pilihan kalian?

10 komentar:

cikpuanputeri says:
at: 6 January 2012 at 09:19 said...

ikut turutan hari..hehe. (^_^). JPO nak baca, sambutan ulang tahun pun nak baca!heee

ceklala says:
at: 6 January 2012 at 10:12 said...

aku pilig krismas di spore dan anniversary!!hehe

oshinz says:
at: 6 January 2012 at 10:47 said...

sambutan ulang tahun yang pertama di kL pliisssssssssssss..!!!!!! hehehe.

semoga murah rezeki sis. =)

Mimy Hamid says:
at: 6 January 2012 at 11:13 said...

semua di atas...plss

♥ balkidz_hunny ♥ says:
at: 6 January 2012 at 11:30 said...

JPO plisss :)

LINA SHAARI says:
at: 6 January 2012 at 23:52 said...

salam tahun baru..datang menjengah di sini :) - lina mommy twin

Just^me says:
at: 8 January 2012 at 13:32 said...

Salam, saya follow awk untuk cerita selanjutnya, sound interesting :)

Cik Aya says:
at: 10 January 2012 at 21:36 said...

nak baca ulang tahun..hehe..boley??

Reen Tart Nenas says:
at: 11 January 2012 at 12:40 said...

preferred JFO pls

bee-mm says:
at: 12 January 2012 at 16:58 said...

saya pilih ulangtahun perkahwinan..hahah..sebuk nak tau dalam kelambu org kan??ape daa...dh lame tak bace blog linda...

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011