Search

.

Content

Tentang blog

Ini adalah blog peribadi saya. Segala pendapat yang dinyatakan adalah idea dan rekaan saya sendiri. Jangan menganggap bahawa anda mengenali saya kerana anda membaca blog ini secara kebetulan. Diharapkan anda menghormati sy dan tidak menjadi penyiasat psiko. Semua pandangan atau pendapat yang ditulis dalam blog ini adalah peribadi dan milik sy sepenuhnya. Sy berhak mengawasi agar menghormati sensitiviti, agama dan politik.

Terima kasih,
Hazlynda Kushairi


#Chanteks

Monday, 26 March 2012

For Sale!

SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI BARU ;)


Assalammualaikum ;)


Sudah lama terasa blog ini terabai dan bersawang.
Jika perlu, sy akan menulis, jika tidak, sy buntu dan berdiam.


Sy sangat sebok.


Bukan sebok berfacebook atau twitter.


Mungkin bila kalian baca blog ini sehingga ke hari "itu", baru kalian tahu kenapa dan mengapa.


Buat masa ini, biarlah ditinggalkan dengan tanda soal ;)


Hari ini, sy dengan dukacitanya ingin menjual Busana dari Cosry Kuala Lumpur yang pernah saya pakai sekali sahaja iaitu di Majlis Perkahninan kami setahun yang lalu.


Sehingga hari ini, masih disimpan rapi dan dijaga, tidak pernah disewakan.


Entri-entri tentang baju ini ada disini :

the 1st reception attire by Cosry




Hari ini sy akan menawarkan harga yang berpatutan, up to 80% discount untuk setiap persalinan berikut;


#1 Persalinan Resepsi RM2XXX

..... berserta veil dan jaket baju lelaki


#2 Persalinan Bertandang RM1XXX

..... berserta veil


Gambar penuh kedua-dua baju dari busana Cosry Kuala Lumpur


Kepada yang berminat,
sila emel kepada saya di

hazlynda.kushairi@yahoo.com

atau kalian boleh tinggalkan emel di komen.


Terima kasih ;)

11 komentar:

LisaLisut says:
at: 15 March 2012 at 12:01 said...

gosh.i hope i ade duit extra utk ngade2 beli baju cosry u ni. bole buat post wed sambil perut boyot.haha. rugi ni sapa xbeli huhu

hazlynda kushairi says:
at: 15 March 2012 at 12:12 said...

LISALISUT :
Babe, kalau u nak mmg confirm tak muat HEHE ;P

thezaila says:
at: 15 March 2012 at 12:19 said...

mekss aku yg dh lepas bsalin ni pun, CONFIRM x muat...sob sob

hazlynda kushairi says:
at: 15 March 2012 at 12:41 said...

THEZAILA :
Ibu merandung n sudah merandung mmg sah-sah tak muat HEHE

Reen Tart Nenas says:
at: 15 March 2012 at 13:36 said...

owh lynda, kurusnyer. hahahaha bye!

ceklala says:
at: 15 March 2012 at 14:09 said...

aku nak sangat tp kan tp kan aku da beli kain..tgal nk buat jek..huhu sedihnyeeee :(

Azwana Shamsudin says:
at: 15 March 2012 at 17:19 said...

Lynda,

I wish to have that!
baju u sgt2 cantik!!
Tp i dah jd pengantin basi..
:(

LittleSunshine says:
at: 15 March 2012 at 20:38 said...

liza pun lama xberblog..review pun xabes lg..wow nk jual..dh la cantik..tp kku dh kawen..huk huk

Xora says:
at: 16 March 2012 at 15:17 said...

baju ni confirm aku muat--- kalau pakai setahun 6 bulan yg lepas. sekian.

hazlynda kushairi says:
at: 27 March 2012 at 10:34 said...

REEN :
ohhh saje ek!!!!

LALA :
takpe babe, tade rezeki ;)

hazlynda kushairi says:
at: 27 March 2012 at 10:36 said...

LIZA :
sama lah liza, lynda pun jarang dah nak blog sejak ade CBL. sekarang ni ade masa sikit ;)

XORA :
HAHAHAHAHAHA Anak kau dah 6 bulan ek? cepanye lah mase berlalu. Oi, salah kiralah. 6 + 9 = 15 bulan lalu HAHAHAHA ;P

Stalking Me!

Kamsahameeda!

Spread the love

"Spread love everywhere you go: first of all in your own house. Give love to your children, to your wife or husband, to a next door neighbour... Let no one ever come to you without leaving better and happier. Be the living expression of God's kindness; kindness in your face, kindness in your eyes, kindness in your smile, kindness in your warm greeting."

by Mother Theresa

RH Pre-Wedding

RH Pre-Wedding
We enjoyed the moment! Just smile and the pictures will be awesome!

RH Engagement

RH Engagement
It was in year 2009. A small celebration between two families :)

RH Wedding

RH Wedding
Our experience working independently for the big day which fell on a very auspicious date, 1.1.11 *smile*

RH Saranghae

RH Saranghae
A story of our humble abode.

RH Travelogue

RH Travelogue
“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Tabung Gajah

Inspirations

Buddies

They blog on weddings

They call me, Lunda.

The Writer

My Photo
hazlynda kushairi
Nama pendek, Lynda ;)
View my complete profile

Alhamdulillah

Alhamdulillah
Terima kasih, 4Weddingku!

RH Journey

Daisypath Anniversary tickers

February 2016

February 2016
We are featured in Impiana February 2016

June 2011

June 2011
We are featured in Pengantin June 2011

May 2011

May 2011
We are featured in Pengantin May 2011

April 2011

April 2011
We are featured in Pengantin April 2011

March 2011

March 2011
We are featured in Pengantin March 2011